Svi jure Tadića: Najbolji srpski igrač zreo je za transfer karijere!

Pored dva premijerligaša, dva kluba iz Serije A pokazuju pojačano interesovanje za srpskog fudbalera

  • 11

Juventus i Napoli su poslednji pridodati listi klubova koji prate igre srpskog reprezentativca Dušana Tadića i koji će pokušati da realizuju transfer u junu.

Uz italijanski duo, bivši kapiten Vojvodine je predmet pojačanog interesovanja Vest Hema, Arsenala i Atletiko Madrida, pišu engleski i italijanski mediji.

>>> Ostrvo u šoku zbog manijaka iz Velsa: Runi isprozivao Tadićevog dželata! (VIDEO)

Tadić je od 2014. godine u Sautemptonu, ima 28 godina, i naredno leto je savršen trenutak da ostvari transfer karijere u neki od pomenutih "teškaša" ili u neki koji bi u međuvremenu mogao da se pojavi, zaintrigiran igrama srpskog majstora.

Konkretno, kako prenosi "Tutto Mercato", skauti Juventusa i Napolija gledali su Tadića u Tbilisiju na utakmici sa Gruzijom i imali su šta i da vide: dve asistencije i gol Muslinovog glavnog aduta koji je tako nastavio sa impresivnim partijama u kvalifikacijama.

Tadiću ugovor sa "svecima" ističe 2020. godine, ali je zaista teško verovati da će narednu sezonu dočekati u tom premijerligašu.

Navodno, izlazna klauzula za Srbina je 15 miliona evra što je za gore navedene klubove "tričarija" ako se imaju u vidu Tadićevi kvaliteti i platežna moć njegovih budućih poslodavaca.

Na osnovu svega navedenog, utisak je da je sada sve na Tadiću koji može da bira. Juventus, Napoli i Atletiko će svakako imati prednost zbog same činjenice da su redovni učesnici Lige šampiona, što za Vest Hemom to nije slučaj, a pitanje i da li će Arsenal izdržati da se ove sezone ponovo plasira u elitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA