Žestoka makljaža u NBA: "Sevale" pesnice u Torontu, preokret, produžeci i pobeda Reptorsa! (VIDEO) (FOTO)

 
 ≫ 
  • 0

Jednom rečju - spektakl!

Sve utakmice u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu u noći između utorka i srede ostale su u senci spektakla koji se dogodio u "Air Kanada Centru" gde su Reptorsi posle produžetka, preokreta i prave drame savladali Čikago Bulse rezultatom 122:120!

Ipak, taj meč, i pored sve svoje uzbudljivosti koju je pružio kroz igru dva tima, kao najjači utisak nosi žestoku tuču Serža Ibake i Robina Lopeza koja se dogodila u trećoj deonici.

Dvojica rmpalija "zakačila" su se pod košem Toronta, odmah posle trojke Batlera za vođstvo Bulsa 88:72.

Naizgled uobičajeno gurkanje u reketu preraslo je u pravi bokserski obračun u jednom trenutku. Lopez je najpre grubo izbio loptu iz Ibakinih ruku, jer ga je ovaj prethodno "bocnuo" ramenom s leđa u borbi za poziciju. Španski reprezentativac je odreagovao i dvojica nervoznih košarkaša su se ubrzo našla u klinču.

Lopez je zamahnuo prvi, posle čega je usledio jak odgovor Ibake koji je uspeo da "dobaci" pesnicom do Lopeza uprkos pravom zidu koji su igrači oba tima formirali između dve "usijane glave".

Španac je tada izgubio ravnotežu i pao, pa je potom odvučen u stranu, kada se zapravo i završilo "pesničko veče" u Torontu.

Epilog: obojica su zaradila isključenje, a taj momenat kao da je više prijao domaćem timu koji je do kraja meča uspeo da izrežira veliki preokret (Bulsi vodili sve vreme) i dobije meč.

Demar Derozan je bio apsolutni junak pobede Reptorsa sa 37 poena i poenima kojima je obezbedio produžetak 37 sekundi pre kraja. Kanađanin Kori Džozef ubacio je 19, a Ibaka je bio treći strelac ekipe sa 16 poena.

Kod gostiju, za koje nije igrao Dvejn Vejd, Batler je izdominirao sa 37 poena. Rondo je dodao 24.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Od ostalih rezultata Golden Stejt je bez mnogo problema savladao Dalas 112:87, u duelu braće Kari, dok je Nju Orleans, uz 41 poen Demarkusa Kazinsa, pobedio Memfis - 95:82.

Rezultati

Toronto - Čikago 122:120

Bruklin - Detorit 98:96

Majami - Finiks 112:97

Nju Orleans - Memfis 95:82

Dalas - Golden Stejt 87:112

Minesota - San Antonio 93:100

Portland - Milvoki 90:93

Los Anđeles Lejkers - Los Anđeles Klipers 109:133

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA