Federer je baaaš ispred Novaka na ovoj listi! (FOTO)

 
 ≫ 
  • 1

U toku je i trka za mesto u Londonu...

Sporiji početak sezone Novaka Đokovića uzrokovao je još jednu neobičnu situaciju na koju nismo navikli od najboljeg srpskog tenisera.

Drugi reket sveta još nije obezbedio svoje mesto na završnom mastersu sezone, koji se ove godine igra od 12. do 19. novembra u Londonu.

Ubedljivo na prvom mestu vodi Rodžer Federer sa ukupno 3.045 bodova, koji je priograbio titule Australijan opena i Indijan Velsa. Odmah iza je Rafael Nadal, sa znatnim zaostatkom - 1.635 bodova.

Novak je u toj trci tek na 18. mestu, sa 475 bodova osvojenih od početka sezone, sa ukupno četiri turnira odigrana. Trenutno najbolji teniser sveta Endi Mari je na desetom mestu sa 840 bodova.

Prvi put je Srbin na turniru za osam najboljih igrača u sezoni igrao 2007. godine, a prvi trofej osvojio je godinu dana kasnije. U "O2 Areni" trijumfovao je četiri puta zaredom 2012, 2014. i 2015. godine, dok je prošle godine poražen od Endija Marija u finalu.

Printskrin: atpworldtour.com Printskrin: atpworldtour.com

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    20. mart 2017 | 23:20

    Па наравно да није обезбедио место за Лондон, нико још није. То и није могуће после једног ГС и једног мастерса.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA