VRATITE NAM PARE: Bekamov olimpijski dres prodavan za 50 funti

 
  • 0

Džaba dres olimpijskog tima Velike Britanije sa brojem sedam i prezimenom proslavljenog engleskog fudbalera kad on neće igrati

Sada kada je jasno da Stjuart Pirs nije pozvao Dejvida Bekama u tim Velike Britanije za fudbalski turnir na Olimpijskim igrama u Londonu, s pravom negoduju oni navijači s Ostrva koji su dali po 50 funti (više od 60 evra) za dres bivšeg kapitena engleske reprezentacije.

Bekam se našao na prvobitnom spisku od 35 kandidata, ali je izvisio za konačni sastav. Pošto se pretpostavljalo da će sigurno biti jedan od trojice igrača starijih od 23 godine koji mogu da učestvuju na Olimpijskim igrama, napravljen je dres sa brojem sedam i njegovim prezimenom na poleđini u kolekciji koju je za domaćine u svim sportovima kreirala poznata britanska modna kreatorka Stela Mekartni.

Nema sumnje da je Bekamov dres pravi biser kolekcionarstva, tim pre što je nekadašnjoj zvezdi Mančester junajteda ovo bila jedina prilika da se pojavi u olimpijskom timu Ujedinjenog Kraljevstva, ali pošto neće igrati, dres se smatra „lažnjakom“.

(Telegraf.rs)

 

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA