≫ 

Zvezdi protiv Vojvodine sudi arbitar za kog se otkrilo da navija za PARTIZAN! (VIDEO)

Grujiću neće biti lako u Novom Sadu

  • 28

Srpski fudbal ne može bez kontroverzi, a sada će navijači Partizana strahovati zbog delegiranja Danila Grujića za meč Crvene zvezde sa Vojvodinom.

Pravdu će na utakmici deliti Danilo Grujić, na kog su Grobari već dugo kivni zbog nekoliko spornih odluka koje je u skorijoj prošlosti doneo u korist Crvene zvezde. Jedan je penal u Surdulici pred kraj 2016. godine, a za crveno-bele je dosudio penal protiv Partizana.

U pitanju je 141. večiti derbi, na kom je zbog diskutabilnog igranja rukom Grujić pokazao na belu tačku, a tada se Evandro nije proslavio kao izvođač najstrože kazne.

Da sve bude još bizarnije, Grujića ne podnose ni navijači Crvene zvezde i Vojvodine. Razlog je što je pre četiri godine otkriveno da je Grujić bio član fejsbuk grupe Grobari Čokot, posle čega je profil munjevito ugašen.

Sve se dogodilo psole utakmice Partizan - Vojvodina (4:1), na kojoj je Grujić svirao penal za crno-bele uz isključenje dva novosadska igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    7. mart 2017 | 12:28

    Kakav pritisak vrse ovi Tudjmanovci ?Metodika Duska Vujosevic koja je prolazila u nekim vremenima. Covek navija za njih i sta jos treba da bi bili zadovoljni?!

  • Igokea-partizan

    7. mart 2017 | 11:37

    Grobari se bune a sudi njihov covjek.. Dva crvena i penal za njih protiv Vojvodine, obraza nemaju

  • Marko

    7. mart 2017 | 11:33

    Ne razumem kako u naslovu ogromnim slovima pise da navija za PARTIZAN, a u nastavku teksta pise da su mu navijaci partizana kivni jer je vise puta sudio u korist crvene zvezde? Ko je ovde lud?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA