Zlatna Ivana se obratila naciji: Ponosna sam na sve što je ASS uradio i kako je Beograd izgledao! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 1

Ivana Španović je najavila da joj je naredni cilj osvajanje zlata na Svetskom prvenstvu u Londonu predstojećeg leta

Ivana Španović je na konferenciji za medije pričala pred srpskim novinarima posle osvajanja evropskog zlata uz novi lični i nacionalni rekord od 7.24 metara. Ona je istakla da je najponosnija što je to uradila pred svojom publikom i posebno je zahvalila Atletskom savezu Srbije, u čije ime je na konferenciji govorio predsednik ASS Veselin Jevrosimović, kao i direktor Slobodan Branković.

- Da mi se san ostvario, ostvario mi se. Srećna sam na sve što je Atletski savez Srbije uradio, kako je Beograd izgledao, kako je sve ovo izgledalo i to je nešto na šta svi moramo da budemo ponosni. Ne znam šta bih vam sada rekla. Ja sam van sebe malo sada. Ispraznila sam se dosta, ali sam uživala u svakoj sekundi na ovom takmičenju.

- Hvala svima koji su gledali ovo takmičenje, nadam se da smo bar malo da im približimo kako se mi osećamo tokom takmičenja. Atletskom savezu bih poželela da se na ovom istom mestu vidimo za četiri godine na Dvoranskom svetskom prvenstvu - poručila je Ivana, koja je najavila i napad na titulu na Svetskom prvenstvu u Londonu.

- Ova sezona je takva da mnogi posle četvorogodišnjeg ciklusa odmore od jednog takmičenja i propuste zimsku sezonu. Da nije bio Beograd, možda bih i ja propustila. Svetsko prvenstvo je još daleko ali definitivno se mi spremamo za zlato, znamo da će biti potreban jedan ovakav skok i danas sam tri puta skočila tako da imam razloga da se nadam - zaključila je Evropska šampionka.

Baneri, atletika1

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA