Srbija dočekuje Estoniju u Kragujevcu

Srbija je u dosadašnjem toku kvalifikacija ostvarila jednu pobedu i dva poraza. Estonija je bez pobede i već je praktično ostala bez šansi da se plasira na Eurobasket

  • 0

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u sredu od 20.00 sati u Kragujevcu dočekuje Estoniju , u okviru petog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srbija je u dosadašnjem toku kvalifikacija ostvarila jednu pobedu i dva poraza.Estonija je bez pobede i već je praktično ostala bez šansi dase plasira na Eurobasket.

- Mi smo dotakli zid, jednostavno sada moramo da pobeđujemo. U ove kvalifikacije ušli smo sa jednim novim timom, u kojem je osmoro debitanata, a većinu ekipe čine igračice iz domaće lige. Na sve to nadovezali su se i određeni pehovi u vidu povreda, tako da kada se sve sabere nismo mogli da imamo neka posebna očekivanja.

Većim delom smo dobro odigrali u Poljskoj, ali porazi u poslednjim sekundama se jednostavno dešavaju u košarci. Dakle, situacija je takva da nas samo pobede održavaju u igri i vraćaju na pravi put- rekla je selektorka Marina Maljković.

Meč između Srbije i Estonije, odigraće se u hali "Jezero" u sredu s početkom u 20 sati.

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA