≫ 

Ne vredi, Junajted ne može da pobedi ni sa igračem više: Bornmut uzeo bod na "Old Trafordu", Ibrahimović promašio penal!

Novi problemi za Murinja

  • 4

Kada se najmanje nadao Mančester junajted je kiksnuo. Opet.

Opijeni slavljem posle osvajanja Liga kupa fudbaleri Mančester junajteda odigrali su samo 1:1 protiv Bornmuta na svom terenu i tako propustili priliku da privremeno zasednu na četvrto mesto ispred Arsenala.

>>> Igrač Bornmuta brutalno zgazio Ibrahimovića po glavi, Šveđanin mu se surovo osvetio (VIDEO)

Koliko je Junajted bio loš i pre svega bezidejan u subotu svedoči podatak da Ibrahimović i družina nisu uspeli da materijalizuju brojčanu prednost koju su imali od kraja prvog poluvremena. Nije im čak ni pomogao penal u 72. minutu, jer je trgičar utakmice Ibrahimović promašio sa "bele tačke", tačnije njegov udarac zaustavio je Boruc.

Nije vredelo ni to, a ni šanse koje su imali Murinjovi igrači, a bilo ih je, međutim loša realizacija i traljavost napadača u nekim situacijama doprinela je da gosti osvoje veliki bod.

A, dobro je krenulo po Junajted: Roho je u 23. minutu preusmerio udarac/centaršut Valensije u mrežu i delovalo je tada da domaći tim ide ka sigurnoj pobedi.

Ali...

Gosti su bili uporni i to im se isplatilo u 40. minutu kada su se izborili za penal, a bivši igrač Junajteda Džoš King savladao De Heu sa "kreča".

Pre toga dogodio se najsporniji detalj i situacija koja je takođe obeležila utakmicu: duel Mingsa i Ibrahimovića koji su u roku od tridesetak sekundi razmenili dva zaista brutalna udarca (Mingsa ga je nehotice zgazio nogom po glavi, ovaj mu namerno "uvalio" lakat u narednom napadu), ali nijedan nije sankcionisan!

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Bornmut je od 45. ipak ostao bez jednog igrača: Šurman je zaradio drgui žuti i gosti su morali dalje sa desetoricom. Situacija za domaći tim u drugom poluvremenu - skoro pa idealna: rival koji se opredelio samo na odbranu svog gola, plus brojčano slabiji i penal pride. Međutim, ni to nije vredelo. Uzaludni su bili napadi "đavola", uzalud i izmene Murinja koji je pokušao sa totalnom ofanzivom uvođenjem Rašforda, Lingarda, konačno i Fealinija za "bunar igru". Ništa. Ni pomenuti penal Ibrahimovića.

Poslednju priliku na meču, i to kakvu, nije iskoristio momak od 100 miliona evra Pol Pogba koji je toliko traljavo zahvatiol optu sa samo nekoliko metara od gola, da je bilo mnogo onih koji su mu se u tom trenutku smejali.

Lopta je otišla u gol-aut, a Junajtedovi bodovi u nepovrat.

Premijer liga, 27. kolo

Subota:

Mančester junajted - Bormmut 1:1

(Roho 23 - King 40 pen)

Lester - Hal 16.00

Stouk - Midlzbro 16.00

Svonsi - Barnli 16.00

Votford - Sautempton 16.00

VBA - Kristal Palas 16.00

Liverpul - Arsenal 18.30

Nedelja:

Totenhem - Everton 14:30

Sanderlend - Mančester Siti 17.00

Ponedeljak:

21.00 Vest Hem - Čelsi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA