Poseta ovog čoveka Kokezi nam verovatno otkriva s kim će Srbija uskoro da igra prijateljski meč

 
 ≫ 
  • 1

Predsednik FSS ugostio predsednika FS Turske Serveta Jardima, i tom prilikom je sklopljeno nekoliko dogovora

Predsednik FSS-a Slaviša Kokeza ugostio je predsednika FS Turske, Serveta Jardima, koji je i kandidat za mesto člana Izvršnog komiteta UEFA.

Tokom razgovora u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, prvi čovek srpskog fudbala i visoki zvaničnik FS Turske razgovarali su o modalitetima saradnje dva nacionalna saveza i tom prilikom postignuta je saglasnost oko nekoliko značajnih projekata.

Oni se pre svega odnose na unapređenju saradnje u radu mlađih kategorija dva saveza a tim povodom dogovoreno je odigravanje utakmica i razmena stručno – tehničkih iskustava.

Potpredsednik FS Turske koji je i kandidat svoje fudbalske organizacije za člana u Izvršnom komitetu UEFA, čiji će izbor biti na predstojećem Kongresu UEFA u Helsinkiju, 5. aprila, razgovarao je sa predsednikom Slavišom Kokezom i o eventualnoj podršci FS Srbije njegovoj kandidaturi.

Visoki gost FS Turske izrazio je i oduševljenje uslovima u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i prijemom na koji je naišao od strane predsednika Slaviše Kokeza i FS Srbije, navodi se na sajtu FSS.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NnmmG

    22. februar 2017 | 15:58

    Kakav intelektualac na celu FSS??? Nismo mogli bolje da prodjemo, zar ne??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA