Fetel prelazi u Ferari 2014. godine!

 
  • 0

Italijani dogovorili transfer nemačkog vozača, a ostalo im je samo da reše problem drugog vozača za narednu sezonu

Italijani prenose da je dogovoren megatransfer u Formuli 1 - Sebastijan Fetel od 2014. godine u bolidu Ferarija! Čelnici italijanskog tima postigli su dogovor sa aktuelnim šampionom najbržeg cirkusa, pa će se Fetel za dve godine pridružiti Fernando Alonsu u bolidu sa zakom crnog konja.

Preptostavlja se da će Nemac godišnje zarađivati 15 miliona evra u italijanskom timu, a sada još ostaje da Ferari pronađe rešenje za narednu sezonu. Alonso je siguran, a ostaje problem drugog vozača pošto Felipeu Masi ističe ugovor. Prvo rešenje je da se Masi ponudi jednogodišnji ugovor kako bi se na što bezbolniji način premostio period do dolaska Fetela. Brazilac je "domaći lik" u Maranelu i njegov ostanak za još jednu sezonu ne bi uzrokovao nikakve potrese u timu. Ukoliko ne postignu dogovor sa Masom, čelnici Ferarija će ponuditi jednogodišnji ugovor Marku Veberu vredan pet miliona evra...

Tako će Ferari od 2014. godina imati ubedljivo najjači vozački tandem u Formuli 1.

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA