Zarađuje 30.000 dolara za svaki minut na terenu, a nije dao nijedan gol za godinu dana! (VIDEO)

Ezekijel Laveci je u jednom momentu bio najplaćeniji fudbaler sveta, ali to na terenu nije pokazao

  • 1

Kineski klubovi ne žale novac da dovedu nekog ubojitog napadača iz Evrope. Međutim, nekad se taj potez ne isplati, odnosno bude pogrešan.

Jezekilj Laveci je prošle godine izabrao kineski novac umesto osvajanja trofeja sa evropskim velikanima, a sada se pokazalo koliko je taj potez Kineza bio pogrešan.

Naime, 31-godišnji argentinski ofanzivac zaradio je čak 26 miliona dolara prošle godine, a nije dao ni jedan gol. Doduše imao je i povrede, a u klubu Hebei Kina Fortuna iznenađeni su svojom greškom, pa razmišljaju o raskidu ugovora

Laveci, koji je jedan period prošle godine bio i najplaćeniji fudbaler sveta, upisao je tek četiri asistencije za 775 minuta na terenu. Njegova zarada prema broju golova i asistencija je više od 30 hiljada dolara za minut na terenu.

Međutim, nije Laveci naivan, u ugovoru je izričito tražio da mu klub do 10. marta mora isplatiti 26, 7 miliona dolara, a ako se to ne desi bili bi mu dužni još 20 miliona dolara. (Kod njih sezona počinje u martu)

A, ako sve ovo ne bude isplaćeno do 17. marta ugovor se raskida i dobija 20 miliona dolara. Dobar ugovor zar ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    13. februar 2017 | 14:43

    А колико Илић зарађује, пошто се његова игра мери секундама?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA