Zvezda drastično kažnjena: Klub dobio POSLEDNJE UPOZORENJE od Evrolige!

 
 ≫ 
  • 45

Novi udarac za crveno-bele zbog ispada tokom utakmice

Crvena zvezda je drastično kažnjena zbog ponašanja navijača na meču sa Panatinaikosom u okviru 20. kola Evrolige.

Beogradski klub sankcionisan je od strane disciplinskog sudije Evrolige sa deset hiljada evra zbog nekoliko propusta koji su se dogodili tokom i posle meča.

Iz kluba ističu da je kazna izrečena po dva osnova konkretno, takođe i poslednjim upozorenjem za treći prekršaj.

Novčanom kaznom od 3.000 eura, klub je kažnjen zbog paljenja baklji nakon utakmice u kojoj su crveno-beli slavili sa 72:66.

Novčanom kaznom od čak 7.000 eura, Zvezda je kažnjena zbog bacanja upaljača i kovanica u teren tokom poslednje četvrtine, i tajm-auta 70 sekundi pre kraja meča.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Klub je takođe dobio i poslednje upozorenje, da će drastično biti kažnjen zbog "konstantnog ponavljanja prekršaja" - ulazak publike na teren po završetku utakmice Evrolige.

"KK Crvena zvezda mts zato još jednom, poslednji put apeluje na sve navijače i one koji će se naći na utakmici protiv Anadolu EFES-a u dvorani, da se primereno ponašaju i ne bacaju ništa u teren, jer klub više nije u stanju da plaća ogromne kazne zbog identičnih prekršaja!

Takođe, upozoravamo javnost i naše pristalice da svaka nova kazna može dovesti do još teže sankcije, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike, ili čak u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda. U trenutku kada se prvi tim bori da napravi još jedan novi podvig, i plasira se u narednu plej of fazu novog formata Evrolige, ovakva, i bilo koja kazna u budućnosti, nanela bi ogromnu štetu klubu na svim poljima. KK Crvena zvezda mts podseća da je ove godine već platio novčane kazne u visini od preko 20 hiljada eura," ističu iz Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

 

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    1. februar 2017 | 16:28

    Stvarno mi ovi navijaci nisu jasni,ajde razumijem kad Zvezda izgubi da se neko iznervira,baci nesto na parket iz frustracije ali kad pobjedjujemo a ti pravis nerede, bacas predmete to mi nikad nece biti jasno zasto.

  • Davor

    1. februar 2017 | 16:37

    Da se uprava kluba i policija ne uvlaci huliganma u zadnjicu organizovala bi ozbiljno obezbedjenje na ulazima i jos ustedela novac.

  • Oki

    1. februar 2017 | 16:52

    Ne mogu da shvatim te navijace sto bacaju razne predmete na parket. To nisu navijaci to su fukare sto slabo misle klubu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA