Radonjić se uz veliki osmeh setio teškog početka u Zvezdi: Da mi je neko 2013. rekao... (VIDEO)

 
  • 4

Dejan Radonjić u svom stilu odgovarao na pitanja

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić gostovao je na RTS-u i govorio o situaciji u Evroligi, o kojoj nije ni sanjao.

Palo je podsećanje na 2013. kada je došao posle smene Vlade Vukoičića, koji je imao potpuno drugačiji sistem igre. Od ekipe koja je igrala na koš više, Radonjiću je trebalo dosta vremena da implementira sistem koji je baziran na odbrani, naoružao se strpljenjem, koje često nedostaje navijačima.

Upitanj šta bi rekao 2013. da mu je neko tvrdio da će se o njemu pričati ovako danas, Radonjić je kao iz topa odgovorio: Nema šanse.

- Prvo, u trenutku kad sam došao, nisam razmišljao tako daleko. Pogotovo zbog sitauacije u kojoj sam došao, na kraju sezone, u potpuno novim okolnostima u kojima je trebalo da se gradi i radi. Tek je trebalo da se ostvari neki rezulatat koji se predugo čekao. Zbog toga sam generalno razmišljao o nekim kratkoročnim momentima i korak po korak -  rekao je Radonjić, koji će imati novi ispit u petak od 20.45 protiv Efesa u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA