Nova nagrada za Ivanu Španović!

Za Februarsku nagradu glasalo svih 72 prisutna odbornika

  • 2

Odbornici Skupštine Grada Novog Sada danas su na svečanoj sednici doneli odluku da se Februarska nagrada Grada Novog Sada za 2016. godinu dodeli atletičarki Ivani Španović.

Za taj predlog glasalo je svih 72 prisutna odbornika.

>>> Auuuu kakav skok Ivane Španović! Ljudi se pitaju da li je ovo 8 metara? (VIDEO)

Predsednica Komisije za dodelu gradskih priznanja i međugradsku saradnju Branka Bežanov je rekla da je ta komisija jednoglasno usvojila predlog da Ivana Španović bude laureat. Ona je pobrojala sve sportske uspehe koje je Ivana Španović ostvarila istakavši da veruje da je to samo deo svega onoga što će osvojiti u karijeri.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je novinarima da je Ivana Španović uz Novaka Ðokovića najveći sportski brend Srbije i da snažno podržava odluku da ona bude dobitnica najvećeg gradskog priznanja.

Februarska nagrada Ivani Španović će biti uručena na svečanoj akademiji povodom Dana Grada  koja će biti održana 1. februara u Srpskom narodnom pozorištu.

Februrska nagrada se dodeljuje povodom 1. februra koji je proglašen Danom Grada Novog Sada, a u znak sećanja na 1. februar 1748. godine kada je Novi Sad postao slobodan carski grad.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjam

    26. januar 2017 | 18:37

    Lepa, sjajna sportiskinja, zasluzuje sve nagrade, neka je sa srecom

  • Ana

    26. januar 2017 | 22:19

    Bravo za poslanoke, bravo za predlagača, čestitam Ivani-kraljici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA