Arnautović pretio policajcima, pa mora na sud

 
  • 0

Kontorverzni Srbin, koji igra za Austriju, sukobio se sa organima reda u Beču i protiv njega je podignuta optužnica zbog nasilničkog ponašanja

Za njega kažu da je "beli" Mario Baloteli. Marko Arnautović, momak srpskog porekla koji igra za Austriju, poznat je po talentu koji nikako da iskoristi zbog problematičnog ponašanja. Ovoga puta je dospeo u centar pažnje zbog incidenta u kojem je pretio policajcima u Beču.

Tragajući za lopovima koji su ukrali "porše kajen", policija u Beču je zaustavila Arnautovića, koji vozi isti takav automobil, samo da bi ga legitimisali i proverili da je sve u redu sa dokumentacijom automobila. Austrijski napadač je tada načisto poludeo i počeo da preti policijskim služebnicima.

- Znate li vi ko sam ja?! Mogu da kupim vaše bedne živote! Ako me ne pustite, loše vam se piše! Ja sam mnogo bitnija ličnost od vas - prepotentno je pretio Arnautović. 

On nije uhapšen, ali će protiv njega biti podignuta optužnica za nasilničko ponašanje i moraće da se pojavi pred sudom u Beču. Napadač Verdera je kasnije pokušao da ublaži incident...

- Izvinjavam se, nisam smeo tako da se ponesem. Kada me policija zaustavila, imao sam telefonski poziv od supruge, koja je trudna i rekla mi je da oseća bolove u stomaku. Uspaničio sam se i želeo sam da što pre stignem do nje - rekao je Arnautović.

On je istakao i da je uputio izvinjenje policjacima i da će ih častiti sa dve VIP karte za duele Austrije i Nemačke u narednim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA