Radonjić s koferima došao na konferenciju, pa srpskim novinarima poručio u Mutinom stilu: Sve je to normalno!

 
  • 2

Trener Zvezde nije iznenađen interesovanjem navijača za meč protiv Panatinaikosa

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u sredu oko 13 časova iz Vitorije nakon velike pobede nad Baskonijom, a već u četvrtak očekuje ih novo veliko iskušenje, meč sa Panatinaikosom u okviru 20. kola Evrolige.

Pravo sa aerodroma "Nikola Tesla" trener crveno-belih Dejan Radonjić stigao je sa koferima u dvoranu "Aleksandar Nikolić" gde je održao konferenciju za medije pred duel sa višestrukim prvakom Evrope, ekipom Pataninaikosa iz Atine.

>>> FOTOGRAFIJA DANA: Košarkaši Zvezde spavaju na aerodromu duboko u noć dok čekaju povratak za Beograd (FOTO)

>>> ZVEZDA PRESTRAVILA KLADIONICE: Pre 25 dana kvota na osvajanje Evrolige bila 500, sada je razlika drastična! (FOTO)

- Odmah posle Baskonije smo praktično bez spavanja stigli u Beograd, i po završetku utakmice odmah krenuli pripreme za PAO. Pokušaćemo da sprečimo da sve što se izdešavalo, utiče na kvalitet naše igre i daćemo sve od sebe da pobedimo PAO, iako to neće biti nimalo lako. Iscedićemo i poslednji atom snage i izneti sve na teren da budemo bolji u ovom duelu - izjavio je trener crveno-belih i dodao da je za njega činjenica da su karte raspordate za samo 15 minuta normalna.

- To je za mene sve normalno i očekivano. Atmosfera u hali će biti vrlo važna za nas jer nam je zaista potreban taj dodatni "impuls" da bi dali sve što imamo za dobru utakmicu i igru. Nadam se da će se igrači osećati dobro kao i uvek kada ih navijači bodre. Rasprodate karte dovoljno govore o pristupu meču i to će uticati stimulativno na nas.

O PANATINAIKOSU:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Zaboravljena izjava Duleta Vujoševića posle derbija kojom je predvideo Zvezdin uspon u košarci (VIDEO)

- Dolazi nam višestruki prvak Evrope, napravili su ove sezone kvalitetan tim, sada jači za Džejmsa, Gebrijela i Đentilea. Na klupi je izvanredni Ćavi Paskval, koji je osvajao Evroligu sa Barselonom. Vrhunska ekipa, sa odličnim rezultatima i visokim ambicijama - rekao je trener crveno-belih koji je napomenuo da će pristup u pripremi ove utakmice biti drugačiji od onog koji je tim imao pred put u Vitoriju, ali i dodao jednu vrlo važnu nepoznanicu, o zdravstvenom stanju igrača.

- O tome ću nešto detaljnije moći da kažem tek posle treninga u sredu uveče i jutarnjeg na dan utakmice. Tada ću i imati uvid u kompletno stanje. Dangubića nema, više je naša želja bila, nego što je to pokazao detaljni pregled, da se vrati nakon nekoliko dana. Ipak ti pregledi su pokazali da je u opticaju pauza od nekih 14 dana, ali ćemo detaljnije sve znati nakon novog pregleda. Zdravlje igrača nam je mnogo važno, kao i da se Nemanja vrati u pogon na pravi način.

Utakmica Crvena zvezda - Panatinaikos igra se u četvrtak od 19 časova. Grčki tim stiže u Beograd oko 17 časova i odradiće trening u sredu od 20 časova.

Karte za meč su rasprodate u rekordnom roku.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA