KRKOBABIĆ SRPSKOG FUDBALA: Bata Đora pikira mesto predsednika FSS!

 
  • 2

Imal li ili nema valjda Milovan Đorić ambiciju da se kandiduje za glavnog čoveka našeg saveza, po Karasiju on je potpuno dorastao tom mestu

Kad bi u našem fudbalu postojala funkcija „patrijarh“, Milovan Đorić (66) bi težio i to da bude. Samo što je izabran za predsednika Organizacije fudbalskih trenera Srbije na burnoj sednici njene skupštine u Staroj Pazovi, Bata Đora je promovisan u kandidata za glavnog čoveka Fudbalskog saveza.

Učinio je to Stanislav Karasi kada se stiglo do tačke „razno“.

– Samo Milovan Đorić može da se bori sa takvim alama, sa onima koji ga neprestano sapliću, a on se uvek dočeka na nogama. U fudbalu je uspeo se. Osvojio je sedam šampionskih titula, trenirao je sve selekcije pa smatram da je dorastao da bude kandidat za predsednika FSS – reče Karasi i osta živ.

Da li je nekadašnji Zvezdin fudbaler glasnogovornik nekadašnjeg Zvezdinog fudbalera, to je ostalo nejasno, ali i da nije, Đorić je Karasijevu besedu shvatio krajnje ozbiljno.

– Moram prvo da se konsultujem sa bazom u Beogradu, sa saradnicima, a tek onda ćemo da pričamo o kandidaturi – reče Đora i osta živ.

Ljubiteljima fudbala sada ostaje samo da (se) saberu. Ako se Tomislav Karadžić odluči da se bori za novi mandat na čelu FSS, a Đorić mu bude protivkandidat, onda će pretendenti na presedničko mesto našeg fudbala zajedno imati 139 godina! Krkobabića nikad dosta.

(Telegraf.rs)

 

Video: Romantičari nisu bili romantični u Pančevu: OFK Beograd pobedio Železničar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boza tomic

    20. jun 2012 | 11:08

    Dokle,bre? Grobar srpskog fudbala Bata Djora bi da unisti i ono sto je ostalo od nekada najpopularnijeg sporta.

  • Goran

    20. jun 2012 | 18:54

    Sjaši Kurta,da uzjaše Murta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA