Grme Leonardove reči armiji Grobara 24 sata pred derbi kola

 
  • 4

Brazilac smatra Partizan klubom koji ga je igrački preporodio

Posle poruka na Instagramu koje su ostavile dojam da se Leonardo oprašta od Partizana, Brazilac je još jednom potvrdio da nije želeo da izazove buru.

Najbolji strelac crno-belih i Superlige najavio je pobedu u derbiju kola, koji se igra na Banovom brdu u nedelju od 16.30 sa Čukaričkim.

- Sve moje misli su usmerene na pobede Partizana i na poslednja dva kola, u kojima želimo da odnesemo tri boda i nastavimo pobednički niz - rekao je Leonardo.

- Nisam imao predstavu da će moj status zahvalnosti i ljubavi prema Partizanu i navijačima izazvati toliku buru u medijima. Partizan je klub koji me je igrački preporodio, dao bllagoslov meni i porodici i zato svu ljubav dugujem njemu, saigračima i navijačima. Okrećemo se kao i uvek igrama uz samo jedno "Napred Partizan" - poručio je Brazilac.

>>> Iz Partizana poručuju: Uradićemo sve da zadržimo Leonarda i Evertona

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ispeci pa reci

    10. decembar 2016 | 17:42

    Armiji navijaca.hahahaha

  • Rajko

    10. decembar 2016 | 14:21

    Ajde prestani da palis ove klince nisi ti maradona pa cemo da se poubijamo ako ti odes,da si ti neki igrac nebi igrao u ovoj nasoj sugavoj ligi koju gledaju samo deca!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA