Barsi preti ozbiljna kazna zbog ove homofobične pesme o Ronaldu! (VIDEO)

 
  • 2

Fanovi Katalonaca prozivali su najboljeg fudbalera Reala tokom El Klasika, prozivajući ga da je gej, a direktor Primere je istakao da to neće tolerisati

Navijači Barselone dočekali su neprijateljski najboljeg fudbalera Reala Kristijana Ronalda u El Klasiku. Želeli su da poremete Portugalca na sve načine, pošto su pevali pogrdne pesme u kojima su ga prozivali da je gej. ''Kristijano, izađi iz ormara'', glasila je pesma Barsinih fanova, zbog koje sada njihovom klubu preti kazna.

>>> SJAJNA SCENA: Ronaldo je rekao "šta je bilo", a Mesi mu je sjajno odgovorio! (VIDEO)

>>> Pogledajte kako je Ronaldo ispao šmeker i izbegao da povredi Mesija! (VIDEO)

Real je u El Klasiku na Kamp Nou došao do boda velikog kao tri, pošto je Serhio Ramos u nadoknadi vremena izjednačio rezultat i anulirao prednost Barse, koju im je doneo Luis Suarez.

Ronaldo nije bio na svom nivou od prethodnih utakmica, i nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol Ter Štegena. Moguće da ga je i poremetilo to što ga je 98.000 navijača prozivalo homofobičnim pesmama. Najbolji fudbaler Reala nije po prvi put bio na meti navijača Barse, kada su u pitanju homofobične pesme, a tome su se takođe pridružili i fanovi Atletiko Madrida.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

>>> Posle ovog videa iz tunela Nou Kampa, Mesija i Ronalda ćete gledati drugačijim očima (VIDEO)

Oni su mu ranije pevali ''Ronaldo, idi u Maroko'', kada su se pojavile informacije da je on u emotivnoj vezi sa ultimetfajterom Badr Harijem.

Upravo je na madridskom derbiju Ronaldo bio meta homofobičnih napada, i to od strane fudbalera Aletika, Kokea. On ga je tada prozvao da je gej, a ovaj mu uzvratio sa ''Da, gej sam, i to bogati gej, go*no jedno!''.

Direktor Primere odlučio je da stane na kraj homofobiji na tribinama i najavio je kaznu za Barsu zbog ove pesme i skandiranja:

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zz

    5. decembar 2016 | 08:28

    Hahahhahhahah Bas zbog toga se nije video. A mesi jeste????!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA