Neće odigrati oproštajni 300. meč: Suze golmana Čapekoensea posebno bole, a njegove reči će se pamtiti! (VIDEO)

 
  • 0

Legendarni golman brazilskog kluba je trebalo da završi karijeru na sjajan način

Jedan od najpopularnijih igrača Čapekoensea, 42-godišnji golman Nivaldo, objavio je da će se momentalno penzionisati zbog užasne avionske nesreće, u kojoj je stradalo 20 njegovih saigrača i članova stručnog štaba.

Nivaldo je član kluba od 2006. godine, i trebalo je da odigra svoju oproštajnu utakmicu protiv Atletika MG u poslednjem kolu brazilskog šampionata.

Do sada je odigrao 299 utakmica, ali nije nastupio na nedeljnoj utakmici u Palmeirasu, kako bi tu 300. utakmicu odigrao pred domaćim navijačima.

>>> Tragedija velikog talenta Brazila: Čekao je da zaigra sa bratom u Čapekoenseu, a iza sebe je ostavio četvoromesečnog sina! (VIDEO)

Tu poslednju utakmicu neće odigrati. Nivaldo je u suzama to objavio brazilskim novinarima.

- Trebalo je i ja da putujem sa ekipom, ali sam ostao. Za sve u životu postoji neki razlog. Nisam putovao u Palmeiras, jer je trebalo da nastupim na našem terenu protiv Atletika (MG), što bi mi bila 300. utakmica za klub. S obzirom da je bilo izmena u planu puta, ekipa se ne bi vratila u Čapeko, nego su krenuli direktno iz Sao Paula ka Medeljinu. Zato mi je trener Kaio rekao da neću putovati jer bi mogao da ostvi prostora za nekog drugog igrača, i ja nisam imao problem sa tim. Nažalost, desila se nesreća - kroz suze je govorio golman.

- Možda mi je kao sportisti žao što neću odigrati tu utakmicu, ali sada treba da razmišljamo samo o klubu i da stvorimo novi Čapekoense - poručio je Nivaldo.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević: Novi Pazar jedno od najtežih gostovanja u Superligi Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA