Novi napadač Partizana otkrio ko ga je sprečio da dođe u Humsku prošle godine (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 11

Uz to, Tavamba je otkrio i zbog čega na dresu nosi broj tri

Novo lice u fudbalskom klubu Partizan je Kamerunac Leandre Tavamba (26). Napadač. 

>>> Broj novog napadača Partizana je sve samo ne napadački (FOTO)

On je pre dva dana najavljen, u nedelju predstavljen pred novinarima, ali njegova veza sa crno-belima seže nekoliko meseci unazad, kada je zapravo pao dogovor između njega i predstavnika srpskog kluba.

Ono što je zanimljivost ovog transfera je što je Tavamba, a ne njegovi menadžeri, odlučio o tome gde će nastaviti karijeru, jer, kako je i sam priznao, u Kairat je otišao po želji agenata.

- Odlučio sam da dođem u Partizan pre nekoliko meseci. Pričao sam sa agentom kojem sam rekao da bih voleo da dođem u veliki klub kao što je Partizan. Menadžeri su prošle sezone odlučili da, umesto u Partizan, ipak odem u Kairat. Sada sam ja bio taj odlučivao i izabrao sam Partizan. To je klub koji uvek ima ambicije u Evropi i da stalno osvaja titule i moje se ambicije poklapaju - rekao je Tavamba na predstavljanju, kome je prisustvovao i sprotski direktor Ivica Iliev, prenosi Mondo.

Tavamba je takođe otkrio zbog čega na dresu nosi broj koji nije tipičan za napadača - broj tri.

- Jedini veliki dres koji je bio za mene je sa brojem tri. Sve u životu radim tako što izbrojim jedan, dva, tri - kreni - objasnio je.

Kamerunac je drugo pojačanje Partizana koji je nedavno u profesionalca proizveo i Strahinju Bošnjaka.

(Telegraf.rs)

Video: MaxBet ostaje premium betting partner Evrolige u Srbiji i Crnoj Gori do 2026. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wwwww

    27. novembar 2016 | 14:26

    Bravo partizan

  • galeb

    27. novembar 2016 | 19:16

    Svaki pravi partizanovac će podržati ovaj sjajni transfer, a" komšinica" može samo da piše nebuloze, i bude ljubomorna na ovog gorostasa, koji će sa Leonardom i ostalima da hara ovim prostorima.

  • Topdzija

    27. novembar 2016 | 14:39

    BRAVO,BRAVO,BRAVO ZA NASU UPRAVU ZA NASEGA ILIJEVA!!! ZA NAJVECI KLUB NA BALKANU!!!!BRAVO IVICE,BRAVO VAZURA,BRAVO VUCELICU NAS PREDSEDNCE!!!BRAVO,BRAVO,BRAVO....EVROPO SPREMI SE ZA OSVAJANJE!!! CRNO BELA FAMILIJA BRAVO!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA