Bura u taboru Hrvatske pred finale, Ćorić izbačen iz tima!

 
 ≫ 
  • 0

Podigla se bura u taboru Hrvatske

Selektor hrvatske teniske reprezentacije Željko Krajan izbacio je Bornu Ćorića iz sastava i u tim uvrstio Franka Škugora, što je mladi igrač teško prihvatio, prenosi Jutarnji list.

Kako je objasnio Krajan, Ćorić se nije potpuno oporavio od povrede i ne bi bio spreman za duele koji bi mogli da potraju i do pet sati, pa je uveden iskusni Franko.

>>>Maradona je izazvao haos u Zagrebu, ali svi su gledali u njegovu 30 godina mlađu devojku (FOTO) (VIDEO)

>>>TRETIRAJU ME KAO IDIOTA: Maradona sigao u Zagreb i odbio da daje izjave Hrvatima (VIDEO)

Inače, Borna Ćorić se jedini u četvrtak nije pojavio na službenom žrebu pred finale sa Argentinom, pa se pretpostavlja da je razlog revolt zbog odluke.

- Čim se saznalo da će mladi teniser na operaciju kolena, bilo je jasno da će Borna biti u nemogućoj misiji, da neće imati dovoljno vremena da bude 100% spreman. No, svoje je mesto među četiri svejedno zaslužio prethodnim nastupima i to što ga na kraju ipak nema moglo bi da donese dalekosežne posledice - piše Jutarnji list, koji navodi da je izbacivanje potreslo i Ćorićevu porodicu.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA