Zvezde naše atletike spremne za EP, svi žele da se dokažu pred domaćom publikom! (VIDEO)

 
  • 0

Selektor Popović ima velika očekivanja od Evropskog prvenstva

U prostorijama nove Atletske dvorane na Banjici obeleženo je 100 dana do početka Evropskog prvenstva, uz promociju oficijelnih spotova najveće atletske manifestacije ikada na ovim prostorima. Savezni selektor Slobodan Popović osvrnuo se na pripreme atletičara i gde se oni sada nalaze, 100 dana pred početak EP.

Imamo sasvim dovoljno vremena za dobre pripreme. Bazični deo su odradili u gradovima odakle su, a ova dvorana će biti nova kuća za njih od 1. decembra. Što se tiče mitinga pre takmičenja, to je individualna stvar, fokusirani su svi na Evropsko prvenstvo i nastup na Balkanskim igrama, na Prvenstvu Srbije. Ivana i Asmir će sigurno napraviti nastup na jednom ili dva mitinga, gde će to biti ne znam, ali sigurno je da hoće – rekao je Popović, koji nije želeo da previše prognozira o uspesima.

>>>JEDVA ČEKAMO DA POČNE: Održana promocija spota za EP u atletici koje se u martu održava u Beogradu (VIDEO)

>>>Pred atletski spektakl: Ovo je samo zalet za Svetsko prvenstvo 2020! (VIDEO)

- Sigurno je cilj da osvojimo neku od medalja, da zatvorimo celokupnu sliku o Beogradu kao domaćinu. Adute imamo, neki mogu da iskoče iz drugog plana. Znam da će svi dati maksimum i da svima ovo neverovatno mnogo znači. Bar jednom medaljom ćemo obradovati Srbiju.

(Telegraf.rs)

Video: "Da me pamte kao Andriju, a ne kao Mesija": Maksimović jedva čeka da dabituje za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA