Dva igrača Srbije suspendovana posle utakmice sa Velsom!

Slavoljub Muslin će i za naredni kvalifikacioni meč morati da kombinuje sastav

  • 21

Srbija nikako da bude kompletna i konstantno selektor Slavoljub Muslin mora da kombinuje sastav i rotira igrače zbog suspenzija koje su zaradili i parnih kartona. Na početku kavlifikacija je bio lišen pomoći Nemanje Matića i Aleksandra Kolarova, a desnog beka Srbije nije bilo ni u Kardifu zbog parnih kartona.

>>> Pogledajte gol Mitrovića i prejak urlik Ace Stojanovića posle izjednačenja Srbije (VIDEO)

>>> Velšani startom za zatvor Tadiću razbili glavu, a on im krvavog lica zapretio! (VIDEO)

Na narednoj utakmici u kvalifikacijama Srbija neće moći da računa na Aleksandra Kataija i Matiju Nastasića, koji su dobili žute kartone protiv Velsa, a prethodno su obojica imala opomenu iz prethodnih utakmica. I Nastasić i Katai su prethodni karton dobili na prvoj utakmici kvalifikacija protiv Irske na Marakani.

Dakle, 24. marta 2017. godine Srbija na njih dvojicu neće moći da računa za duel protiv Gruzije u gostima, kada se nastavljaju kvalifikacije.

Nastasić se nije proslavio na utakmici protiv Velsa, jer je bio krivac za vodeći gol Velsa, dok je Katai uneo živost u igru Srbije u završnici, a bolja igra je rezultirala i pogotkom za izjednačenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    12. novembar 2016 | 23:58

    Što se Nastastića tiče nije neka šteta...tragično je što će ga Stefan Mitrović zameniti sto posto.A što se Kataia tiče sudija je izmislio žuti za njega..al jedino dobro je što će valjda sad pozvati Ljajića.

  • Ja

    12. novembar 2016 | 23:48

    Nastasica je trebalo suspendovati pre utakmice,pa nek se kuci igra sa loptom!

  • Murga

    13. novembar 2016 | 00:51

    Kartoni su nuzno zlo. Ali mi imamo dovoljno debrih igraca za prestojecu utakmicu. Sto se tice Ljajica sad je za reprezentaciju i prava je steta sto nije sa ovum momcima. Ali setite se mihajlovica i himne. Tada nije igrao zbog Mihinog hira a sada igra za torino Ali Miha mora da ga ubacuje u igru jer to nije reprezentacija gde selektor prosipa mudrost do svog prevremenog odlaska(otkaza)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA