Đorđević otkrio njegov najvažniji cilj pred naredno veliko takmičenje

 
  • 3

Selektor naših košarkaša pokušaće da ubedi Stefana MArkovića da i dalje bude deo ekipe

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević prvi put posle 15 godina gost je u Podgorici povodom jedne utakmice, sada kao trener, a poslednji put je to bio kao igrač u dresu Reala kada je predvodio svoj tim protiv Budućnosti.

>>> Za koga to Teodosić kaže ''On je moj kapiten'' u reprezentaciji?

Đorđević je sa crnogorskim novinarima razgovarao o duelu njegovog Bajerna i crnogorskog prvaka u okviru Evrokupa (sreda), ali se i dotakao reprezentacije Srbije i Evropskog prvenstva.

Na pitanje da li je Srbija jedan od kandidata za zlato na Eurobasketu, Sale je odgovorio:

- Tu imamo velike ambicije. Tu će biti momci koji su izneli najveći teret ovog leta. Ekipa koja je poslednje tri godine zajedno - nastavlja zajedno.

Do tada, Đorđević će imati jedan veoma važan zadatak: da ubedi Stefana Markovića da i na narednom takmičenju bude deo tima. Podsetimo, iskusni plejmejker je objavio povlačenje iz nacionalnog tima posle završetka olimpijskih igara, ali je od tada krenula "kampanja" da se to ipak ne dogodi tako brzo.

Đorđeviću će, kaže, to biti primaran cilj.

- Računam i na Stefana Markovića. Moja velika obaveza je da Stefana ubedim da ostane deo ovog tima, da odigra još jednu godinu u dresu reprezentacije. Prerarno se oprostio. On je odličan čovek, momak sa velikim karakterom. Njegov karakter je preslikan na našu reprezentaciju i na našu igru - kazao je Đorđević, prenose crnogorski mediji.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mauro Zarate

    9. novembar 2016 | 09:40

    Markovic nije ni atleta,nije ni suter,ali je VELIKI BORAC I mozda I NAJBITNIJI ŠRAF ove reprezentacije

  • Bojan S

    9. novembar 2016 | 06:08

    Markovic je sjajan... Sto je stariji to je bolji, nije vreme da se oprasta. Idemo do nove medalje uopste nije bitno koje je boje! SRBIJA

  • Gospodin Pendula

    9. novembar 2016 | 16:02

    Tacno, nije ni atleta a po najmanje suter !Ali voljni momenat i posvecenost u odbrani kod Stefana su ono sto se retko vidja!Kada se kaze da neko gine za tim ,tu se misli prvenstveno na njega !Sasa kao doktor ove igre je to prepoznao i ne sumnjam da ce ga ubediti ,msm ko bi odbio legendu Djordjevica !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA