Nejmar pred sudom, prihvaćene optužbe za kontroverzan transfer u Barsu!

 
  • 0

Kontroverzan transfer se i dalje istražuje, Nejmar na tapetu i zvanično

Zvezda Barselone Nejmar naći će se pred sudom, posle prihvatanja optužnice za korupciju u slučaju njegovog transfera iz Santosa 2013. godine.

Uz Nejmara, pred sudom će se naći i njegovi roditelji, a već su za ovo odgovarali predsednik Jozep Marija Bertomeu i bivši predsednik Sandro Rosel, posle žalbe koju je uložila brazilska investiciona grupa DIS. Njima je navodno trebalo da pripadne 40 odsto od transfera, ali su na kraju dobili značajno manju sumu novca, dok je Nacionalni sud odredio deset dana da se formira zahtev za suđenje.

>>>ZABORAVIO LOPTU: Svet se smeje Nejmaru zbog ovog driblinga (VIDEO)

Ceo slučaj je otvoren u januaru 2014. godine, samo šest meseci posle transfera, a kada je Rosel napustio katalonski klub, isplivali su svi detalji od transferu koji je iznosio 70 miliona funti, a Barsa je platila već kaznu od samo pet miliona za nepravilnosti u taksama vezanim za transfer. Brazilac je već odigrao 154 utakmice za Barsu, dao je 91 gol, a sada će morati da odgovara i kaže sve što zna o transferu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA