Barsa ne odustaje od srpskog reprezentativca: U klub stigla nova, znatno bogatija ponuda!

 
 ≫ 
  • 6

Stefan Marković na meti giganta evropske košarke, što znači da se najverovatnije odustalo od angažovanja plejmejkera Zvezde

Barselona je i desetkovana srušila večitog rivala u El Klasiku, ali nema sumnje da zbog mnogih povreda Katalonci moraju da ojačaju roster. Izbor je pao na reprezentativca Srbije, Stefana Markovića, za koga su ponudili Zenitu 400.000 dolara (360.000 evra).

Eurohups prenosi da Blaugrana želi da dovede košarkaša sa evropskim pasošem, a trener Barcokas veruje da bi se Stefan Marković odično uklopio u ekipu.

Stefan Marković je prteklog leta osvojio srebrnu medalju u Riju, a posle toga je izjavio da će se povući iz reprezentacije.

Ove sezone u dresu Zenita prosečno beležio 11,7 poena, 10,3 asistencije i 3 skoka po utakmici u Evrokupu i jedan je od najvažnijih košarkaša za Zenit.

Zbog toga je prvi odgovor Barsi bio negativan, ali su Katalonci pojačali ponudu i pregovori su nastavljeni. Prethodnih dana se pominjalo i da Barsa želi Stefana Jovića, a ukoliko ostvari transfer Markovića navijači crveno-belih mogu da odahnu, jer bi to značilo da plejmejker i jedan od najboljih igrača Zvezde ostaje na Malom Kalemegdanu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    7. novembar 2016 | 11:47

    Lazic sa svojih 40 god. I nine za nigde. Za dve godine se vraca u maticni klub fmp.

  • mutanti

    7. novembar 2016 | 09:49

    hahahhaa.... Pa Jovic bi u Barseloni mogao da predje samo kao sakupljac lopti.

  • Racki

    7. novembar 2016 | 06:04

    Zato lazica i dangubica nemogu da uvale nikom bas nikom simonovicu da nepricam a dzenkins se pokazao prosle godine 8min po mecu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA