Diler droge zaustavio Ronalda na Marakani! Sudbina se neverovatno poigrala s njim! (VIDEO)

 
  • 8

Crvena zvezda je na današnji dan pre tačno 20 godina odigrala veliki duel protiv moćne Barselone, koju je predvodio najbolji napadač tog vremena

Crvena zvezda je na današnji dan pre tačno 20 godina igrača čuvenu utakmicu protiv Barselone na Marakani u okviru Kupa pobednika Kupova. Navijači Zvezde su bili u euforiji i mnogi su verovali da bi crveno-beli mogli da naprave čudo protiv jedne od najmoćnijih ekipa tog vremena, koju je predvodio Brazilac Ronaldo.

Posle dobrih partija crveno-belih protiv Hartsa i naročito Kajzerslauterna, euforija je zavladala na Marakani pred duel sa velikom Barsom. Krcata Marakana i koreografija preko sve četiri tribine dočekala je Katalonce u 3. kolu, ali i motivisani fudbaleri Zvezde.

Crveno-beli su poveli u 47. minutu golom Zorana Jovičića, koji je sjajno reagovao u kaznenom prostoru posle jednog centaršuta i zapalio Marakanu. Ipak, euforiju je samo minut kasnije spustio Đovani Silva koji je izjednačio i postavio konačan rezultat.

Zvezda je u revanšu dve nedelje kasnije poražena sa 3:1, iako je povela na Kamp Nou golom Bratislava Živkovića.

>>> Sedam robijaša srpskog fudbala: Neverovatno, ali skoro svi su povezani sa Zvezdom (FOTO) (VIDEO)

Najbolji napadač tog vremena Ronaldo, bio je najveća opasnost po gol Zvezde, ali je desni bek Zvezde Predrag Stanković odigrao verovatno utakmicu karijere i potpuno zaustavio popularnog Zubu. Bila je to jedna od njegovih partija u karijeri i po tome je ostao poznat među navijačima Zvezde.

Foto: MN Press Predrag Stanković; Foto: MN Press

Sudbina se neverovatno poigrala sa Stankovićem nekoliko godina kasnije, kada je posle upliva u kriminalne vode uhapšen zbog šverca kokaina. Bivši igrač Zvezde je sa svojim ''saradnicima'' pokušao da prošvercuje 950 kilograma kokaina. Uhapšen je u februaru 2009. godine u akciji španske policije pod imenom ”Ciklon”. Sa svojim saradnicima je dopremao kontejnere sa drogom iz Argentine. Osuđen je na devet godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pufta

    31. oktobar 2016 | 18:54

    Prva utakmica se igrala u barsi s revans na marakani.....

  • Но комент

    31. oktobar 2016 | 19:01

    Ова утакмица је била реванаш,ако се не варам.

  • Zarkovac

    31. oktobar 2016 | 22:50

    Video da od fudbala nema leba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA