Junajted izbacio Siti, a Murinjo se izvinjavao za 4:0! Ćekićari ''tukli'' Čelsi na terenu, huligani želeli osvetu na tribinama (VIDEO)

 
  • 2

Junajted, Vest Hem i Sautempton obezbedili plasman u narednu rundu

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Mančester junajted i Žoze Murinjo su donekle uspeli da se operu pred svojim navijačima posle debakla od Čelsija proteklog vikenda. Pobeda nad gradskim rivalom Mančester Sitijem u FA Kupu došla je kao melem na ranu posle bruke u Londonu.

Gol Mate posle sjajne asistencije Zlatana Ibrahimovića u 54. minutu bio je dovoljan za pobedu nad Gvardiolinom ekipom. Crveni đavoli su totalno dominirali nad gradskim rivalom, koji nije uputio niti jedan šut u ka golu De Hee.

Celo drugo poluvreme u ekipi Sitija odigrao je Aleksandar Kolarov, ali je njegova ekipa doživela novi neuspeh i sada već dolazi do ozbiljne krize rezultata, pošto su poslednju pobedu ostvarili tek pre više od mesec dana, a nakon toga su zaređali sa tri poraza i tri remija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Zanimljiva scena višena je i na kraju, kada se Žoze Murinjo izvinjavao navijačima zbog poraza od 4:0 od Čelsija.

Čelsi je posle ubedljive pobede nad Junajtedom doživeo poraz od Vest Hema i završio je učešće u FA Kupu. Ekipa Slavena Bilića je u gradskom derbiju savladala Plavce sa 2:1 golovima Kujatea u 11 i Fernandeza u 48. minutu. Utešni gol za Čelsi dao je Geri Kejhil u 95. minutu, a tada je već bilo kasno da se razmišlja o preokretu.

Na tribinama je u jednom momentu došlo i do frke među navijačima dve ekipe, koji su veliki rivali. Redari su na jedvite jade uspeli da spreče navijače da se sukobe.

U narednu fazu plasirao se i Sautempton, koji je pobedio Sanderlend sa 1:0 golom Bufala u 66. minutu.

FA KUP:

Sautempton - Sanderlend 1:0

(Bufal 66)

Vest Hem - Čelsi 2:1

(Kujate 11, Fernandez 48 - Kejhil 90+5)

Mančester junajted - Mančester Siti 1:0

(Mata 54)

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA