Laveci prelazi u PSŽ za 31 milion evra

 
  • 0

Argentinac napušta Napulj i potpisuje četverogodišnji ugovor sa francuskim vicešampionom

Gotovo je! Argentinski reprezentativac Ezekijel Laveci napušta Napoli i postaće novi igrač francuskog PSŽ-a. Prema navodima italijanske i francuske štampe, popularni "El Počo" će sa "Svecima" potpisati četverogodišnji ugovor, a Napolitancima će na ime obeštećenja pripasti 31 miliona evra.

Ugovor će biti potpisan početkom naredne nedelje, kada Laveci završi reprezentativne obaveze u Argentini, a u pitanju je četverogodišnja saradnja, uz opciju da se ugovor produži na još jednu sezonu ukoliko klub bude zadovoljan. PSŽ već mesecima radi na transferu Lavecija, igrač je, takođe, pokazao želju da se preseli u "Grad svetlosti", ali je Napoli "zatezao" sa visinom obeštećenja. Na kraju je dogovoreno da Argentinac dođe za sumu od 31 milion evra. Takođe, Napoli će dobiti i neke bonuse u budućnosti, u zavisnosti od Lavecijevog učinka i rezultata kluba, a izdejstvovali su i odigravanje prijateljske utakmice sa francuskim klubom.

Njega će u startnoj postavi zameniti super talentovani Čilenac Eduardo Vargas koji je u Napulj došao još prošle zime, ali nije imao priliku da se nametne u žestokoj konkurenciji. Spekuliše se i o dolasku Maksija Lopeza iz Katanije, kojem je istekla pozajmica u Milanu.

Video: Tajrik Džons pred Virtus: Neće biti lakše, znamo za šta smo sposobni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA