≫ 

Hrvati revoltirani zbog nepravde prema Ivani Španović!

Susedi uočili veliku nepravdu prema Sandri Perković, ali i Ivani Španović!

  • 7

Ivana Španović nije ušla u finalni izbor za najbolju atletičarku u Evropi, što je izazvalo reakciju i u Hrvatskoj, u kojoj vlada revolt zbog zapostavljenosti Sandre Perković.

Hrvatska bacačica diska je osvojila evropsko zlato, odbranila olimpijsko, slavila je na svih sedam mitinga Dijamantske lige, Ivana iza sebe ima evropsko zlato, svetsko srebro, olimpijsku bronzu i Dijamantsku ligu, ali kao da to nije bilo dovoljno EAA i IAAF!

Portal "24sata.hr" se posvetio ovoj nepravdi, uz naslov "Hrvatica i Srpkinja rasturaju, EAA i IAAF se prave slepi", a pod znakom pitanja su kriterijumi. Odlučuju društvene mreže, mediji, marketing i atletski savezi, a ovim povodom oglasio se i Hrvatski atletski savez.

"Nepravdu je donekle ispravio Međunarodni atletski savez (IAAF) koji je Sandru nominovao za najbolju atletičarku sveta, ali tu nema Ivane koja bi po svim rezultatima trebalo da ima svoje mesto", piše 24sata.hr.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. oktobar 2016 | 12:47

    Mi smo za anglosaksonski svet niža rasa.

  • Kiki

    20. oktobar 2016 | 14:20

    Budi se svest nestaje mrznja Bravo za novinara Da zivimo kao ljudi

  • Čarls Bronson

    20. oktobar 2016 | 14:20

    Važno je da je Ivana najlepša ,a svi ljubitelji sporta i atletike na našoj planeti upoznati su sa njenim vrhunskim rezultatima što joj ni grupica tzv. ili samozvanih stručnjaka ne može oduzeti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA