Trener Intera progovorio o ozbiljnoj situaciji u vezi sa Ikardijem

 
 ≫ 
  • 2

Navijačima je zasmetala autobiografija Ikardija u kojoj je naveo da je prošle godine "odbio" napad ultrasa Intera

Trener fudbalera Intera Frank de Bur rekao je da je situacija oko kapitena Maura Ikardija i sukob sa navijačima loša za sve u klubu.

- Takve stvari nisu dobre za tim, navijače i klub. Tako nešto moramo da izbegnemo u budućnosti jer nam sklanja fokus sa terena. Ikardi mora da preuzme odgovornost, kapiten je i mora da bude primer svima - rekao je De Bur na konferenciji za medije pred meč sa Sautemptonom u Ligi Evrope.

Navijačima je zasmetala autobiografija Ikardija u kojoj je naveo da je prošle godine "odbio" napad ultrasa Intera, preteći im svojim kriminalcima iz Argentintine.

Na sve nadovezao se promašaj Ikardija iz penala u porazu od Kaljarija (2:1) na Ðuzepe Meaci minulog vikenda, ali i napad 40 tifoza na njegov automobil ispred kuće odmah posle toga.

Pristalice "neroazura" zatražile su da se kontroverznom Argentincu oduzme kapitenska traka, ali je klub pružio podršku fudbaleru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA