PETARDA REALA! Ronaldo nije dao gol, ali jeste bivši igrač Partizana! (FOTO) (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Ubedljiv trijumf Madriđana, veoma važan trijumf Stare torinske dame i pobeda Porta u 93. minutu sa bele tačke

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Izuzetno uzbudljive utakmice videli smo u 3. kolu Lige šampiona, gde su favoriti ipak opravdali uloge favorita. Real, Juve, Dortmund Sevilja i Porto su dobili svoje mečeve. Neki lakše, neki teže nego što se očekivalo.

Real je savladao Legiju sa 5:1, a gol za goste postigao je srpski internacionalac Miroslav Radović, koji je u 22. minutu bio precizan sa bele tačke.

Zanimljivo je da Kristijano Ronaldo nije bio među strelcima, ali je upisao dve asistencije. Gol ga ipak nije hteo, iako je imao nekoliko prilika.

Real je ofanzivno počeo od starta protiv fenjeraša grupe F. Ipak, Legija je prva zapretila. Imali su dve šanse jer su vrebali prilike iz kontre. Jodlovec je prvo izašao sam pred Kejlora Navasa. Ubrzo posle toga pogodili su i stativu, ali je zatim Real uspeo da probije odbranu Poljaka.

Geret Bejl je lepo probio po desnoj strani i snažnim udarcem levom nogom u drugi ugao golmana Legije zatresao mrežu za vođstvo od 1:0. Samo četiri minuta kasnije već je bilo 2:0. Benzema je lepo vratio loptu Marselu na ivicu kaznenog prostora, odakle je on snažno šutirao, a lopta je nekoga pogodila na putu ka golu i prevarila čuvara mreže Poljaka.

Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Onda je pravu malu bravuru napravio bivši igrač Partizana, Miroslav Radović. Prevario je Danila u kaznenom prostoru, a Brazilac je startovao i zaustavio ga na nedozvoljen način, posle čega je dosuđen penal za Leviju. Radović je i izveo penal i smanjio rezultat na 2:1 u 22. minutu.

Ipak, pred sam kraj poluvremena Marko Asensio je postigao treći gol za Real posle asistencije Kristijana Ronalda, koji mu je lepo vratio loptu u kaznenom prostoru, a ovaj je plasirao loptu u mrežu Legije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Drugo poluvreme doneo je još golova u mreži Legije, pa je Real ubedljivo pobedio. Lukas Vaskez je u 68. minutu sjajno ispratio centaršut Morate sa leve strane i iz voleja proturio loptu kroz noge golmanu Legije, a u 85. minutu se i Morata upisao u listu strelaca, a opet je Ronaldo bio asistent.

Juventus je izvukao veliku pobedu u Lionu. Najviše zahvaljujući sjajnom Đanluiđiju Bufonu, koji je u prvom poluvremenu odbranio penal, a zatim još nekoliko velikih šansi za Francuze.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Imao je Juve i igrača manje od 54. minuta kada je Lemina dobio drugi žuti karton, ali ih to nije poremetilo. Kuadrado je u 76. minutu posle neverovatne bravure matirao Lopeza i doneo Staroj torinskoj dami pobedu!

Sevilja je trijumfovala u Zagrebu golom Samira Nasrija u prvom poluvremenu, dok je Lester trijumfovao protiv Kopenhagena identičnim rezultatom na svom terenu golom Mareza.

Dortmund je slavio sa 2:1 u Lisabonu protiv Sportinga. Obamejang i Veigl su napravili bravure u prvom poluvremenu i to je bilo dovoljno za trijumf, pošto je Sporting samo smanjio do kraja golom Cezara iz indirekta.

Porto je golom sa penala u 93. minutu savladao Briž sa 2:1, iako su Belgijanci poveli u prvom poluvremenu.

CSKA i Monako su remizirali sa 1:1, kao i Bajer Leverkuzen i Totenhem, na člijem meču jedino nije bilo golova.

Liga šampiona, 3. kolo:

Grupa E:

Bajer Leverkuzen - Totenhem 0:0

CSKA - Monako 1:1

(Traore 34 - Silva 87)

Grupa F:

Real Madrid - Legija 5:1

(Bejl 16, Marselo 19, Asensio 37, Vaskez 68, Morata 85 - Radović 22 pen.)

Sporting - Dortmund 1:2

(Sezar 68 - Obamejang 10, Vejgl 43)

Grupa G:

Briž - Porto 1:2

(Fosen 12 - Lajun 68, Silva 90+1 pen.)

Lester - Kopenhagen 1:0

(Mahrez 41)

Grupa H:

Dinamo Zagreb - Sevilja 0:1

(Nasri 37)

Lion - Juventus 0:1

(Kuadrado 76)

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA