Starog su brzo oterali, ali Barselona sada želi ''novog'' Ibrahimovića! Međutim, hoće ga i Klop (VIDEO)

 
  • 1

Hoakin Ardaic će, bez sumnje, ''posvađati'' mnoge evropske klubove

Starog su brzog oterali, ali Barselona sada želi ''novog'' Zlatana Ibrahimovića! Ovaj dolazi iz Urugvaja, ima 17 godina i ime mu je Hoakin Ardaic.

Napadaču Danubia predviđaju svetlu budućnost, možda čak i svetliju od one koju je imao sadašnji napadač Mančester junajteda.

Međutim, problem za Barsu moglo bi da predstavlja interesovanje Liverpula i Atletiko Madrida za Ardaica.

- Sviđa mi se Liverpul i Premijer liga. Mogao bih da igram tamo i vredno treniram za to - rekao je Ardaic za urugvajske medije.

Jirgen Klop ne bi imao ništa protiv da se talentovani napadač preseli na Enfild, ali Barsa ima keca u rukavu - Luisa Suareza.

Urugvajski napadač će navodno pokušati da iskoristi činjenicu da je zemljak sa Hoakinom i privoli ga da se preseli na Kam Nou.

- Suarez, kao i kavani, su veliki fudbaleri. Volio bih da jednog dana igram sa nekim od njih. I u klubu i za reprezentaciju - zagonetno je rekao Ardaic.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    20. oktobar 2016 | 13:52

    Hahaha pa Barsi uopste ne treba Suarez... cim cuje da ga trazi Barsa za oravice istog momenta na Liverpul. To vam je kao da vas trazi Zvezda ili Rad... gde cete otici?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA