Udovičić i Vučević čestitali zlato basketašima

 
 ≫ 
  • 2

Ovo je još jedna potvrda da naša košarka pripada svetskom vrhu, poručio je ministar sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je reprezentaciji Srbije u basketu 3 na 3 osvajanje titule prvaka sveta.

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 postala je prvak sveta, pošto je u finalu Svetskog prvenstva u kineskom Gvanžuu, savladala selekciju SAD 21:16.

„Ovo je još jedna potvrda da naša košarka pripada svetskom vrhu! Bravo šampioni, čestitam na osvajanju svetskog trona!“, navodi se u čestitki Udovičića, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević se pridružio čestitkama.

- Čestitam ekipi Srbije što je po drugi put postala svetskim šampionom i tako još jednom na najbolji mogući način odbranila boje svoje države. Novi Sad je ponosan na svoje sportiste koji dokazuju da je moguće ostvariti snove. Oni su pravi primer za mlade generacije jer promovišu najbolje vrednosti - rekao je Vučević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1991

    16. oktobar 2016 | 10:09

    Gde ti je kosarka u Valjevu,Vrscu,Smedervu,Cacku....

  • Alessandro

    16. oktobar 2016 | 10:52

    Treba da vas bude sramota obojicu da se sada javljate kad su napravili rezultat! Gde ste bili kada su ih terali sa terena dok su trenirali? Zar ministrstvo sporta ili grad Novi Sad nisu mogli da obezbede bar jedan teren da se ovi momci spremaju za takmičenje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA