Pikea opet optužili da je separatista, hoće da ode iz reprezentacije!

 
 ≫ 
  • 0

Pikeu se smučile optužbe da ne voli dovoljno Španiju

Fudbalski reprezentativac Španije Đerar Pike često je na udaru javnosti zbog podrške nezavisnosti Katalonije, ovaj put je optužen da je isekao rukav dresa na kom je izvezena zastava.

Podigla se bura posle utakmice sa Albanijom, Španija je pobedila sa 2:0, a pričalo se samo o dresu Pikea. Zapravo, on je isekao duge rukave dresa na kojima zapravo ni nema veza u bojama zastave, a pošto je ovo samo jedna u dugom nizu optužbi i sumnji za nedovoljnu privrženost Španiji, odluka je bila jasna.

- Posle Mundijala 2018. ću napustiti reprezentaciju. To sam ranije planirao, nije to odluka 'vruće glave'. Davao sam uvek sve na terenu, neki su bili zahvalni, ali me drugi očigledno ne žele ovde - poručio je Pike.

Pike je među najuspešnijim igračima Španije u istoriji, osvojio je dva Evropska i jedno Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom. Kada se završi Mundijal, Pike će imati 32 godine, pa će moći da se posveti samo klupskim obavezama.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA