UFC borac zove Ibrahimovića u oktagon: Voleo bih da se pobijemo (VIDEO)

 
  • 6

Ako je (Ibrahimović) raspoložen da se bori, tu sam. Baš bih voleo da ga vidim u oktagonu, da vidim kakav je, poručio je Roberts

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović dobiće, konačno, rivala po meri, ali u drugom sportu, budući da u fudbalskom svetu nema tog junaka koji bi mu "stao na crtu" u ringu.

Naime, UFC borac Deni Roberts, poznat po nadimku "Topla čokolada" izjavio je za engleske medije da bi rado voleo da se pobije u ringu sa Šveđaninom.

Bio bi to, složićete se, spektakl prvog ranga, "blokbaster" u najavi, ali, budimo realni, male su šanse da slavni fudbaler prihvati ovaj izazov. Mada, nikad se ne zna...

Uglavnom, evo šta je Roberts rekao o duelu sa Ibrakadabrom:

- Ako je (Ibrahimović) raspoložen da se bori, tu sam. Baš bih voleo da ga vidim u oktagonu, da vidim kakav je - rekao je Roberts.

- I sem toga što bi to, verujem, bila dobra borba, samim prisustvom u oktagonu Ibrahimović bi našem sportu pridao veliki značaj.

Dakle, Ibrahimović je na potezu. Sad teško da će odgovoriti pozitivno na poziv UFC borca, ali ko zna, možda u neko dogledno vreme zaista vidimo Šveđanina, inače nosioca crnog pojasa u taekvondou, u klinču sa profesionalnim fajterima.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA