Ronaldo objasnio zašto se nije radovao posle fantastičnog gola (VIDEO)

 
  • 0

Portugalac ne zaboravlja ko ga je naučio zanatu od koga danas zarađuje neviđeni novac

Fudbalsko ludilo zvano Liga šampiona počelo je utakmicama prvog kola u utorak i sredu, a šampion se dobrano namučio u duelu protiv Sportinga na svom stadionu.

Ipak, Real je na kraju preokrenuo iako je do 89. minuta gubio. Tada je na scenu stupio Ronaldo, koji je iz slobodnog udarca postigao fenomenalan gol.

>>> Tadić hteo da izvede penal po svaku cenu i svađao se: Saigrač ga izgurao iz kaznenog (VIDEO)

Ono što je bilo posebno upečatljivo, jeste to što nije bilo njegove čuvene proslave i urlika ''huuu'', već je samo podigao ruke i kao da se izvinjavao navijačima Sportinga.

To što seosvajač Zlatne lopte nije radovao nije ništa čudno, jer je ponikao upravo u Sportingu, koji ga je vinuo u zvezde svetskog fudbala.

Svestan je i Ronaldo da bi danas teško bio tu gde jeste, da nije bilo lisabonskih Lavova, a to je poručio i u izjavi za klupski sajt.

- To je bilo protiv tima u kome sam naučio moj posao. Taj klub ima mesto u mom srcu i imam puno poštovanja prema njemu. Zato nisam mogao da proslavim - poručio je Ronaldo putem klupskog sajta.

Pogledajte i gol Ronalda i kako se nije radovao:

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA