RADNO U FSS: Kokeza i Šurbatović u poseti FS Italije (FOTO)

Društvo su im pravili Dejan Savićević, kao i Dejan Stanković

  • 0

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i zamenik generalnog sekretara Jovan Šurbatović boravili su u Italiji, u poseti fudbalskom savezu te zemlje.

Italijanska fudbalska federacija održala je sastanak sa predstavnicima evropskih fudbalskih saveza, a sve u susret izborima za novog predsednika UEFA. Podsetimo, kandidati su Aleksander Čeferin i Mihael van Prag, a obojica su bila prisutna u Firenci.

>>> UEFA dobija predsednika: I legendarni Bonjek za Čeferina, glas Slovencu dao i Azerbejdžan!

Od ukupno 55 članica UEFA, sastanku su prisustvovali su predstavnici 41 evropske fudbalske asocijacije, a srpska delegacija održala je niz sastanaka sa predstavnicima drugih saveza.

Foto: fss.rs Foto: fss.rs
Foto: fss.rs Foto: fss.rs

Sastanak u Firenci je iskorišćen kako bi predstavnici evropskih fudbalskih saveza upoznali i Evelinu Kristilin koja je italijanski kandidat za mesto u Savetu FIFA.

Takođe, razmenjene su brojne ideje o budućnosti evropskog fudbala, a predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević posebno se zalagao za balansiranu politiku UEFA kako bi se što je moguće više smanjio jaz između bogatih klubova i timova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA