Bivši igrači Zvezde i Partizana predstavljeni u Vojvodini!

 
  • 2

Nenad Gavrić i Nikola Aksentijević potpisali ugovore sa novosadskim klubom

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je svoja poslednja dva pojačanja, to su desni bek Nikola Aksentijević, koji je došao iz belgijskog Muskrona, i vezista Nenad Gavrić, koji je u redove Voše stigao iz Crvene zvezde. Zanimljivo je da je Aksentijević bivši igrač Partizana.

Nenad Gavrić izjavio je da mu je drago što je postao član Vojvodine i da se raduje tome što klub ima visoke ambicije u ovoj sezoni.

- Pre svega, hteo bih da se zahvalim ljudima iz uprave Vojvodine na tome što su mi omogućili da ponovo sarađujem sa jednim vrhunskim stručnjakom Nenadom Lalatovićem i njegovim stručnim štabom. U prošlosti, sarađivali smo u Napretku iz Kruševca i kasnije u Crvenoj zvezdi.

Cilj mi je da sa Vojvodinom i svojim saigračima ostvarim veliki rezultat, a to je plasman među prva tri tima u ligi, što bi značilo i izlazak u Evropu - rekao je Gavrić.

Nikola Aksentijević je istakao da je na njemu da se dokaže treneru i izbori minutažu.

- Došao sam u jedan veliki klub, koji je, posle Zvezde i Partizana, sigurno najveći u Srbiji. Ovde sam da bih pomogao saigračima, stručnom štabu i treneru da odigramo onako kako je Vojvodina igrala u dosadašnjem toku sezone. Ovo je dobar tim, sa dobrim igračima, a 80 posto njih poznajem od ranije. Sa nekima sam igrao u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA