SRPSKI FUDBAL OVO NIJE DOŽIVEO: Golman Novog Pazara traži da se Sikimiću ukine suspenzija!

 
 ≫ 
  • 36

Neverovatan gest Mladena Živkovića

Srpski fudbal ovo nije doživeo! Golman Novog Pazara Mladen Živković zatražio je da se ukine kazna fudbaleru Crvene zvezde Predragu Sikimiću koji ga je povredio tokom međusobnog duela.

Podsetimo, Sikimić je natrčao na Živkovića i naneo mu teške povrede glave i suspendovan je na tri meseca, iako nije bilo namere.

Njih dvojica su veliki prijatelji odranije i Sikimić je sve vreme bio uz Živkovića, ali je Disciplinska komisija bila neumoljiva.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Međutim, Sindikat profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'' je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavio poruku Živkovića iz koje se vidi da golman traži pomilovanje za Sikimića.

- Javio nam se povređeni golman Novog Pazara Mladen Živković i pitao da li može da napiše izjavu Komisiji za Žalbe FSS na odluku o kazni Predraga Sikimića i zatraži kao oštećeni da se Predragu Sikimiću ukine kazna o suspenziji. Šta reći posle ovoga, nego da smo ponosni što imamo takvog čoveka za člana. Ovo je verovatno jedinstven slučaj u našem fudbalu da oštećeni brani okrivljenog. Naklon do poda. Bez reči smo ostali, iako znamo da je Žile ljudina - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šone

    2. septembar 2016 | 18:05

    Bravo, ljudino!

  • OVDE RADIO BEOGRAD

    2. septembar 2016 | 19:09

    BRZ OPORAVAK, LJUDINO.DA ŠTO PRE STANEŠ NA GOL.SVAKO DOBRO.

  • Vvvb

    2. septembar 2016 | 21:57

    Ovo nije sportski duh u pitanju,ovo je dobra dusa,dobar odgoj i veliki covek!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA