Sikimić odbio da se vrati sa ekipom i ostao je u Pazaru da bi posetio golmana koga je povredio!

 
 ≫ 
  • 29

Napadač Zvezde nije želeo da se vrati klupskim autobusom sa ekipom, već je otišao do bolnice da poseti Mladena Živkovića

Predrag Sikimić je tokom meča sa Novim Pazarom nehotice povredio golmana protivničke ekipe Mladena Živkovića, kada nije na vreme sklonio nogu i udario ga je direktno u lice kopačkom.

Epilog je fraktura jagodične kosti čuvara mreže Pazaraca, koji je momentalno zamenjen, a zatim hospitalizovan u bolnici u Novom Pazaru.

>>> UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako sada izgleda lice povređenog golmana Pazara

Napadaču Crvene zvezde bili je veoma teško što je naneo povredu golmanu sa kojim je svojevremeno delio svlačionicu dok je igrao u Smederevu. Izvinjavao se i njemu i igračima Pazara posle kobnog duela, a posle završetka meča načinio je još lepši gest.

Naime, iskusni fudbaler nije želeo da se vrati sa ekipom klupskim autobusom posle meča, već je insistirao da ode u bolnicu i poseti Živkovića i da mu pruži podršku i poželi brz oporavak.

Ova informacija potvrđena je Telegrafu od strane ljudi iz Zvezde, koji su se vraćali za Beograd.

Živković je ipak, posle kraće ukazane pomoći u Novom Pazaru, zbog ozbiljnosti povrede hitno prebačen za Beograd, jer je nakon skenera utvrđeno da ima nekoliko preloma kostiju glave.

Mladenu Živkoviću je poruku podrške poslala i sama Crvena zvezde putem Tvitera.

Pogledajte i kako je izgledala situacija kod povrede Živkovića:

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA