SALE NACIONALE: Drim tim je samo onaj iz 1992, sve ostalo su reprezentacije Amerike!

 
 ≫ 
  • 60

Selektor Orlova potpuno iskren pred meč sa Amerima

Pre 20 godina Aleskandar Đorđević je učesnik onog finala Olimpijskih igara protiv SAD kao igrač, sada će protiv istog protivnika tražiti zlato kao selektor.

I nema sumnje da će znati da motiviše svoje momke za taj meč sa Amerima. Tačnije, već je krenuo odmah posle ubedljive pobede nad Australijom.

>>> Ovako su Kenguri videli poraz od Srbije: Šta se, dođavola, to desilo? Jesmo li pili koktele umesto vode?

- Postoje dva načina: da odigramo utakmicu ili da odigramo da je pobedimo, neka igrači izaberu kako će. "Drim tim" je samo jedan, onaj iz 1992, ovo sve ostalo su reprezentacije Amerike. Oni imaju sjajne igrače i pojedince, ali košarka se igra timski - rekao je Đorđević posle meča, prenosi Sportska centrala:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

>>> SVE OTKAZUJTE ZA NEDELJU: Idealan termin finala sa Drim timom!

>>> Stefan i Bogdan izludeli Australiju: Kakva alej-up dominacija od akcije Srbije! (VIDEO)

- Jako sam ponosan na ekipu i način na koji smo odigrali ovo polufinale. Momci su ušli apsolutno spremni da odrade ono što smo se dogovorili, a to potvrđuje 14 poena u prvom poluvremenu. Zaustavili smo njihovog pravog plejmejkera, a to je Bogut i tu smo napravili sjajan posao. Odlična odbrana na Milsu i Delavedovi, Bogdanović je bio odličan, ali mislim da je Teodosić odigrao sjajnu partiju. Sjajno je otvorio utakmicu i dao nam pluća, kako ja volim da kažem.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Kraljevic

    20. avgust 2016 | 08:41

    Bravo Sale. Moze se i te kako. Samo lepa priprema. Uzasno me nerviraju komentari bilo koje vrste upucene Vama kao treneru i bivsem igracu. To verovatno pisu klinci koji nisu odgledali ni jednu Vasu utakmicu. I da, vidimo da se moze bez Bobija i te kako. Treba da zna da dres reprezentacije mora da se zasluzi i da znaci mnogo u zivotu.

  • Marko Jagodinac

    20. avgust 2016 | 08:41

    STA GOD BUDE BILO,MOMCI SU ZASLUZILI DA IH BODRIMO DO KRAJA I VATRENI DOCEK ISPRED SKUPSTINE. A vi razmislite da l nisam u pravu

  • Sandra

    20. avgust 2016 | 08:47

    Bravo majstor bravo Sale. Veceras svi drzim Fife. Napred Srbija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA