Đorđević je dao jaku izjavu nakon što je čuo slavlje Australijanaca u svlačionici!

Selektor ističe da njegovoj ekipi ne pada na pamet da kalkuliše u utakmici protiv Francuske

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Voip
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bojan SK

    09. avgust 2016 | 12:48

    Moramo shvatiti da je proslo vreme kada smo imali nadmocnu ekipu, kojoj je moglo da parira svega par ekipa u svetu. Danas nemamo igrace (niti jednog) kao Danilovica, Bodirogu, Divca, Rebrace, Paspalja, Savica, Djordjevica, Ili kao nesto kasnije 2002 godine Stojakovica, Jarica,pa i Gurovica i niz drugih. Tada smo imali 6 NBA igraca, od kojih je troje bilo vazan deo svoje nba ekipe (Divac, Stojakovic i Jaric). Radmanovic, Drobnjak i Rakocevic su imali epizodne uloge, ali su bili u strasnoj formi. Recimo, jedan Bodiroga, Gurovic i Tomasevic nisu igrali u NBA. U svakoj je reprezentaciji imalo mesta i za nesto slabije igrace (mislim na Simonovica, Stimca, Macvana)... ali je prva ekipa bila nenadmasna, u kvalitetu i u zalaganju. Sa tim timovima smo imali najjace selektore. Sada, kad nemamo takav kvalitet, treba nam jos jaci selektor, da bi iz igraca izvukao maksimum, a da kao autoritet obezbedi da budu poslusni i disciplinovani. Samo napravite upored u... koliko je igraca izbaceno iz reprezentacije u vreme OBRADOVICA, IVKOVICA, PESICA i drugih selektorskih magova ??? Dali je neko njima mozda otkazao? I da jeste, bili su dovoljno razumni da rese sve probleme mirno, sve u interesu reprezentacije. A sada ??? Micov, Bobi verovatno i Milutinov i Zagorac do daljnjeg... samo pod jednim selektorom. Znaci, nije problem u igracima. Dali je nekada Obradovic ili Ivkovic rekao DOK SAM JA SELEKTOR, TAJ I TAJ NECE U REPREZENTACIJU ???? Znaci, nije problem u igracima. Kvalitet nam je slabiji nego nekad, selektor puno puno slabiji nego oni nekad, pa jos i sbog sujete je dodatno oslabio tim.... Recimo, Marjanovic, Lucic, Micov ili Paunic umesto Stimca, Simonovica i Macvana... Od litvanaca smo izgubili jer su nasi centri na kraju izgubili snagu i zbog slabog skoka. A Bobija nije bilo.

  • mladjo

    09. avgust 2016 | 12:09

    Има екипа које не играју класичну кошарку, него се туку, ми се на то нисмо прилагодили, бар у овој утакмици.Ако на тучу одговоримо исто и покажемо храброст биће све ок..Србија изнад свега!

  • Micky

    09. avgust 2016 | 11:50

    Коме он прича да утакмица траје 40 а не 35 минута? Искључиви кривац за лошу игру си Ти, нема даље!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA