Nole: Vratio sam Kavčića u meč, ali ide dobro

 
  • 0

Ðoković će u narednom kolu igrati protiv kvalifikanta Nikole Devildera iz Francuske, koji je u prvom kolu eliminisao Filipa Krajinovića

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković posle pobede protiv Blaža Kavčića i plasmana u treće kolo Rolan Garosa priznaje da je svojim greškama dozvolio Slovencu da se vrati u meč, ali je rekao i da se  iz meča u meč oseća sve bolje i da funkcioniše odlično.

Ðoković je u prvom setu "pregazio" Kavčića sa 6:0, da bi se u naredna dva prilično mučio 6:4 i 6:4, ali ipak došao do planiranog trijumfa.

- Jednostavno sam stao i dao mu mogućnost da se vrati u meč posle perfektnih prvih sedam gemova. Ali, to je tenis. Kavčić se dobro branio u drugom i trećem setu i nije grešio kao na startu meča - rekao je Ðoković na konferenciji za medije posle meča.

On je dodao da je zadovoljan trenutnom formom.

- Sve funkcioniše odlično, iz meča u meč osećam se sve bolje. Radio sam naporno na servisu u prethodne dve godine i mogu da budem srećan, jer sam taj segment igre doveo na visok nivo čak i na šljaci - rekao je Ðoković.

Ðoković će u narednom kolu igrati protiv kvalifikanta Nikole Devildera iz Francuske, koji je u prvom kolu eliminisao Filipa Krajinovića, a danas je takođe ubedljivo savladao Nemca Mihaela Berera sa 7:6, 6:4, 6:2.

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA