≫ 

Zvezda i Voša baš nemaju sreće, nikad jači timovi u Ligi Evrope (potencijalni rivali)

UEFA će u petak ujutru skratiti spisak potencijalnih rivala od kojih zastaje dah

  • 30

Ludogorec je bio najbolja prilika za Crvenu zvezdu da se domogne nekog grupnog evropskog takmičenja u Evropi - Ligu šampiona ili Ligu Evrope!

Pobeda bi značila da je LE već u džepu, dok bi crveno-bele jedan dvomeč delio od grupne faze LŠ.

Ovako, ostala je još jedna šansa da se srpski šampion domogne Lige Evrope. U petak od 13.00 časova počinje žreb za plej-of LE, a Zvezda će biti u nepovlašćenom šeširu. To znači da bi na Marakanu mogli da dođu velikani kao što su Šahtjor, Olimpijakos, Anderleht, Fenerbahče i drugi.

Isto je i sa Vojvodinom koja je u četvrtak veče savladala Dinamo iz Minska rezultatom 2:0 i tako drugi put uzastopno obezbedila plej-of.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

UEFA će u petak ujutru skratiti spisak potencijalnih rivala (Eurosport 1), a dok se to desi svi ovi imaju šansu da se sastanu sa najtrofejnijim srpskim klubom, ali i sa Vojvodinom:

- Šahtjor, Olimpijakos, Anderleht, Fenerbahče, Sparta iz Praga, PAOK, BATE Borisov, Slovan Liberec, Midtjiland, Krasondar, Panatinaikos, AZ Alkmar, Makabi Tel Aviv, Austrija Beč, Sent Entjen, Vest Hem, Maribor, Gent, Genk, Sasuolo, Karabag i Rapid iz Beča.

Beogradski i novosadski crveno-beli su donekle imali i sreće jer su u 3. kolu učešće završili povlašćeni klubovi kao što su Lil, Spartak Moskva i Herta!

Podsetimo, u Ligu Evrope su se direktno plasirali: Šalke, Zenit, Junajted, Bilbao, Inter, Fjorentina, Braga, Standard Lijež, Selta, Fejenord, Majnc, Cirih, Sautempton, Nica, Zorja i Konjaspor.

Očekuje se još 10 timova koji ispadnu u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i 22 kluba od gore navedenih iz kvalifikacija za LE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scholes

    5. avgust 2016 | 00:37

    Pa cekaj bre, dokle bre da racunamo samo na srecu.. Ako znamo da nemamo kvalitet i ne mozemo da se uguramo u neko Evropsko takmicenje zasto uopste i igramo taj fudbal.. Dokle da igramo protiv ekipa sa Malte, Kipra itd itd... Koja je poenta i uci u LS ili LE ako ce tamo da budete ekipa na kojoj ce timovi popravljati gol razliku.. Ne znam sta jos treba da se desi kako bi ovi nasi "genijalci" uvideli da fudbalski klubovi moraju da se privatizuju, jer nam je fudbal iz godine u godine na sve nizem i nizem nivou.. Na kraju ce ekipe da nam krecu u kvalifikacije iz prvog kola za oba takmicenja..

  • Robi zvezdin cetnik

    4. avgust 2016 | 22:53

    Kako Zvezda nema srece,vi hocete da stalno igra protiv ekipa sa Malte

  • djordje

    4. avgust 2016 | 22:57

    Voša protiv Karabaga a zvezda na Vest Hem :D hahhahah ga*ci ga*ci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA