Još TRI dana do prve utakmice košarkaša na Igrama, a Đorđevića brine samo jedna stvar!

 
  • 0

Selektor nije siguan da li će kapiten tima i prvi plejmejker biti spreman za duel sa Venecuelom

Košarkaši Srbije stigli su u Rio gde će imati tri dana da se pripreme za prvi meč na startu Olimpijskog košarkaškog turnira protiv Venecuele (Nedelja 03.30 h RTS)

>>> Košarkaši se fotkali kod olimpijskih krugova (ali Teova glava je hit)

Ekipa je na turniru u Kordobi imala poslednju proveru, a pobede nad Francuskom i Hrvatskom daju dobru uvertiru za nastup na Igrama. Ipak, selektora Srbije brine jedna stvar.

- Povreda Teodosića zabrinjava. On je hrabar momak, kapiten i siguran sam da će dati sve od sebe da bude od prve utakmice na terenu, ali je u pitanju šuterska ruka, nije baš prijatno - naveo je Đorđević.

Prvi meč na svakom takmičenju je najbitniji, uz naravno četvrtfinale, a bez obzira na protivnika Đorđević poziva na oprez.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Venecuela je reprezentacija koja ima solidnu organizaciju i sjajnog trenera. Dugo godina igraju zajedno. Spremamo se jer je to najvažnija utakmica za nas na ovom takmičenju, pa onda svaka sledeća - objasnio je srpski selektor.

Dobra stvar je što se utakmice igraju na svaka dva dana, što znači da ako Teodosić ne bude spreman za prva dva meča, ima dosta vremena da se spremi za treći duel koji je i ključan za poziciju u grupi, a to je duel sa Francuzima 10 avgusta.

Podsetimo, Srbija igra u grupi A sa selekcijama: SAD, Australije, Kine, Venecuele i Francuske.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA