Albanski lobi skovao plan kako da izbaci Zvezdu iz Evrope?

 
  • 13

Crveno-beli u velikom problemu pred Ludogorec i nove mečeve u Evropi

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

UEFA na prvu loptu ne mari mnogo zbog koreografija Delija u kojoj se prozivka da je mafijaška organizacija ili da predstavlja albansku produženu ruku. Štaviše, kazna koja će stiću verovatno na Marakanu, po svemu sudeći biti simbolična.

>>> Kako izgleda tunel Marakane 10 dana pre isteka roka UEFA? (VIDEO)

>>> Navijači Zvezde iskoristili najavljenu foru da kupe karte za Ludogorec! (FOTO)

PRINCIPI DELIJA

Ali, raduju se u evropskoj kući fudbala što navijači crveno-belih ne odustaju od principa i svaku utakmicu ističu antiUEFA raspoloženje, u vidu parola ili koreografija.

Slično se očekuje za revanš u Beogradu sa Ludogorecom, možda već sutra u Razgradu, kada se bude igrao prvi susret trećeg kola.

ZVEZDA JE U OPASNOSTI

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Klub nije uspeo da se dogovori sa navijačima Zvezde. Odluka jezgra pristalica Crvene zvezde da se uvek i na svakom koraku podseti kakvu je nepravdu UEFA napravila prema Srbiji, nezakonitim priznavanjem Fudbalskog saveza Kosova mogla bi samo da dosoli ono što su u evropskoj kući fudbala pojedini uspeli da izlobiraju.

SUDIJE SU INSTRUMENT OSVETE

Arbitri će imati ključnu ulogu albanskog lobija. UEFA neće podići dodatnu prašinu dodatnim suspenzijama za srpskog šampiona, već će delegiranjem sudija i instrukcijama se potruditi da već protiv Ludogoreca crveno-beli dobiju nepremostivu prepreku, serviranu od strane onih čije je takmičenje.

Zamislite antiUEFA poruke da u slučaju ulaska Zvezde u Ligu šampiona? Takva antikampanja evropskoj kući fudbala ne treba. Zato je albanski lobi, izuzetno jak u Nionu već sada preuzeo ulogu onoga koji će da reši problem "Zvezde".

Neizvesnost je tek počela...

(Telegraf.rs)

Video: Karlik šepao, pa stao da se fotka i da autogram Francuzu, koji je putovao 29 sati da gleda Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bbrs

    25. jul 2016 | 13:53

    Uefa mafia kosovo je srbija!!!

  • Neodmeren

    25. jul 2016 | 13:20

    Ocekivao sam da ce nam namestiti vec u zrebu nepremostivu prepreku, jer su nam poslali poruku onim spotom o bivsim evropskim sampionima, gde su nas izbacili. I evo sad ja kao iskreni navijac Zvezde, kao i velika vecina nas, neko ko se radovao ovim utakmicama, pratio zreb, prelazni rok, utakmice sa placenom kartom... osecam se nemocnim pred sakom narko dilera i narko zavisnika kojima su ti dileri bogovi. Sad ce oni da isprave decenijske nepravde i svojom koreografijom da promene tok istorije. Ajde izurlicite se, iskacite se kao majmuni i uzmite nam i to zadovoljstvo koje imaju i siromasnije zemlje od nase, ako takvih ima, fudbal! Ocekujem vec sutra da desetak zemalja povuce priznanje a UEFA povuce svoju odluku. Nemojte se zapitati da li je to nasa vlada negde tamo vec potpisala i pristala, nego glumite ludilo, budite veliki u svojim ocima, jer mozete mnogo, nama kojima je Zvezda ponekad jedino zadovoljstvo i to da uzmete. Kako je dobar osecaj?

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    25. jul 2016 | 13:48

    Sudije su najslabija karika fudbala. Budući da su u odnosu na igrače i trenere najslabije plaćeni tu se za 100000€ može dobiti dva penala i crveni karton protivničkoj ekipi----pre ili kasnije mora se uvesti čelendž-i to po jedan za svako poluvreme ******!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA