Prvi pravi minuti Jana Veselog

 
  • 0

Čeh u novom porazu Vašingtona učestvovao sa sedam poena. Vladimir Radmanović bez promašaja iz igre..

Vašington je doživeo i 12 poraz u 13 utakmica od početka sezone, ali meč protiv Hjustona ostaće upamćen po 26 minuta igre Jana Veselog, dojučerašnjeg igrača Partizana. U porazu "čarobnjaka" od "raketa" 114:108 češki igrač je postigao 7 poena i 6 skokova.

Hjuston je do pobede predvodio Kevin Martin - Samjuel Dalamber sa 25 odnosno 20 poena. Pratio ih je Luis Skola sa 18. Kod najgoreg tima NBA u dosadašnjem delu sezone, kao i obično iskočio je Džon Vol sa 38 poena.

Ipak, još jedan strahovit učinak pleja Vašingtona nije doneo pobedu ekipi, koja je među najlošijim ekipama po broju asistencija u ligi.

Atlanta i Radman ne staju

Vladimira Radmanovića je trener Atlante odmarao u meču protiv Toronta, a u pobedi Houksa bivši jugoslovenski reprezentativac je učestvovao sa 6 poena u 11 minuta, bez promašaja iz igre. Po ko zna koji put najzaslužiniji za radost u gradu Koka - Kole bili su Džoš Smit (28 poena) i Džo Džonson (27). Atlanta je kod kuće doživela samo jedan poraz u sedam mečeva.

Klipersi mogu i bez Pola

Kris Pol zbog povrede nije igrao protiv Nju Džersija neizvestan je i za naredni meč protiv Majamija, ali i bez njega Klipersu su lako izašli na kraj sa "mrežicama". Odgovornost su jednako podelili Grifin, Bilaps i Batler, pa su navijači kalifornijskog tima videli šestu pobedu u sedmom meču svojih miljenika kod kuće.

Čikago je u Memfisu već na poluvremenu gubio dvadeset poena razlike (58:38), pa ni trzaji u nastavku nisu sprečili četvrti poraz "bikova" na strani, dok je Njujork i pored 33 poena povratnika Karmela Entonija poražen u "Medison Skver Gardenu" poražen od Orlanda (Rajan Anderson 30 poena). Osim poraza od 102:93, pamtiće se i šut Entonija tokom 39. minuta igre: 9/27!

(telegraf)

Rezultati:

L. A. Klipers – Nju Džersi 101:91

Atlanta – Toronto 93:84

Njujork – Orlando 93:102

Memfis – Čikago 102:86

Filadelfija – Milvoki 94:82

Vašington – Hjuston 106:114

Šarlot – Klivlend 94:102

Nju Orleans – Portland 77:84

Video: Željko Obradović pred meč protiv Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA