Nemački fudbaleri na F1 u Monte Karlu

 
  • 0

"Panceri" predvođeni Oliverom Birofom, ali bez selektora Leva na Velikoj nagradi Monaka

Dan pošto je u Bazelu izgubila od Švajcarske (5:3), i to prvi put posle 56 godina, nemačka fudbalska reprezentacija je u organizaciji jednog od svojih glavnih sponzora posetila trku u Formuli 1 za Veliku nagradu Monaka u Monte Karlu.

Helikopter je iz Švajcarske dovezao na Azurnu obalu 25 od 27 fudbalera, uključujući tu i osmoricu njih iz Bajerna, koji su bili na poštedi na početku priprema za Evropsko prvenstvo zbog toga što su pre dve nedelje igrali u finalu Lige šampiona.

Izostali su članovi šampionske Borusije iz Dortmunda Mario Gece i Mats Hemels zbog povreda, a nije došao ni selektor Joahim Lev, koji je ostao u bazi da sa trenerskim štabom analizira propuste na meču na kojem su "panceri" primili pet golova prvi put posle 11 godina.

Nemačku reprezentaciju predvodio je tim-menadžer Oliver Birof, nekadašnji centarfor državnog tima. Tako su se fudbaleri revanširali vozačima Meredesa Mihaelu Šumaheru i Niku Rozbergu za posetu pre nekoliko dana. Nemci sledeću pripremnu utakmicu igraju protiv Izraela.

 

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA